Reklama

Reklama

Noc v Miami je fiktivní příběh jedné neuvěřitelné noci, kdy se legendy Muhammad Ali, Malcolm X, Sam Cooke a Jim Brown sejdou a diskutují o svých rolích během hnutí za občanská práva a kulturního vzepětí v 60. letech. (Prime Video)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (20)

UhLee 

všetky recenzie používateľa

(6,5/10). Existují filmy, které jsou velice náročné a těžko přístupné. One Night in Miami je právě jedním z těchto filmů. Sází především na dialogy mezi legendami svého oboru. Já se musím přiznat, že mi vůbec nedošlo, kdo je tím zázračným boxerem. Tím pádem měl na mě konec opravdu silný dopad. Taktéž pěvecké výkony Sama Cooka ve mně zanechaly hlubokou stopu. Jeho hlas ve mně rezonuje doteď. Dokážu si představit, že v Americe na tento film pohlížejí úplně jinak. Dokáží ho docenit úplně jinak. Přece jenom nás Čechy toto téma nějak neomezuje a netýká se nás. Ovšem každý člověk by měl dokázat přemýšlet nad minulostí, která provázela USA a že to tito lidé rozhodně neměli jednoduché. Tady to bylo podané možná moc zdlouhavě a dialogy si užívali lidé, kteří tyto legendy mají do puntíku nastudované. Pro mě to taky bylo zdlouhavé a místy dost táhlé. Ovšem nakonec jsem na všechny tyto problémy dokázal zapomenout a užívat si emoce, které ve mně nakonec propukly. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ja hodnotím "One Night In Miami" ako skvelý film. Spracovaný podľa divadelnej hry, čo už samo dáva náznak, že to bude celé hlavne o dialógoch a postavách. A podľa môjho skromného názoru si myslím, že tento film skvelo ukazuje kto títo ľudia boli, aké boli ich úlohy a ako jeden toho druhého vnútorne vnímali. Dialógy medzi Malcolmom a Samom sú často vysoko vyhrotené a pritom je perfektné rozumieť obom stranám. Tu nejde o to, kto má pravdu. Lebo reálne sú to len strety dvoch ľudí, ktorí majú na niektoré veci odlišný názor. A jeden toho druhého sa snažia presvedčiť o svojom uhle pohľadu. Naši hrdinovia sú skvelí. Tie dialógy medzi nimi šlapú, majú energiu a ani raz som sa nenudil. Rovnako musím uznať, že všetci štyria sú skvelí herci a ani na moment som nepochyboval o tom, koho stvárňujú. Málokedy človek vidí tak dobrý casting ako bol v tomto filme. Nemyslím si, že je to film, ktorý sadne každému. Je vysoko dialógový a ak nemáte radi veľké konverzačky alebo filmy podľa divadelných hier, tak to nie je nič pre vás. Za seba ale hovorím, že Regina King by vo filmovej réžii mala pokračovať. Hodnotenie: A ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Pre členov a fanúšikov rasistickej organizácie Black Lives Matter povinnosť. Ja ním nie som, ale dal som filmu šancu. Dostal som jednu z najnudnejších konverzačiek roka neviem si predstaviť, akým spôsobom môže zaujať diváka v našich končinách. Možno tak Ibrahima Maigu, ale ani ten ako syn náčelníka nebol veľmi utláčaný. ()

Muel 

všetky recenzie používateľa

| Amazon Studios | Pútavá konverzačka medzi 4 legendami tmavej pleti odohrávajúca sa v jednej jedinej miestnosti. Mňa to bavilo, aj keď na 4* mi tam ešte niečo chýbalo. Časom možno hodnotenie navýšim, zatiaľ hlásim spokojnosť. Casting veľmi precízny. | Hodnotenie: 6/10 | ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Asi je to teď nějaký velký hit natáčet filmy podle divadelních her. Dříve jsem se s takovýto filmy setkávala tak dvakrát do roka a teď jsou hned tři nominovaní na zlatý Globus. Divadlo je z toho cítit. Naštěstí herecké výkony jsou kvalitní a jelikož jsem o nikom ze zúčastněných nic nevěděla, tak jsem se jako divák i něco přiučila. Tempo filmu je strašně pomalé a pořád to přeskakuje z jedné postavy na druhou a pořád si něco vyčítají. Věřím, že na divadelním prkně by to na mě jako na diváka působila silným dojmem, ale jako film to pro mě moc nefungovalo. Moc utahané a pomalé a spíše jsem se nudila. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama