Reklama

Reklama

Osudná džungle

  • Kolumbia Selva trágica (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žena utíká před dohodnutým sňatkem do hlubin mayské džungle. V nezkrotné přírodě začíná splývat přirozené s nadpřirozeným. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (6)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Celkem pěkně to vystihl uživatel rivah. Ono se toho o filmu ani moc napsat nedá. Snad jen to, že tenhle film osloví jen minimum diváků. A za mě je to další film u kterýho dokážu pochopit jakýkoliv hodnocení. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Soucasna bajka jako cesta do srdce temnoty. Atmosfericke zkoumani kolonialismu v Mexiku prostrednictvim popularni mayske legendy. Mexicky reziser Youlene Olaizola vas rychle dostane z reality. Tisniva atmosfera. Nektere sceny uvaznou ve vasi mysli.Kdo venujete pozornost zvukum, budete pri sledovani tohoto loveckeho filmu odmeneni bonusem. Na druhou stranu neni ve filmu nic originalniho vcetne vzruseni z neznameho. ()

Reklama

rivah 

všetky recenzie používateľa

Atmosféra téměř mystické nejistoty času a místa, vše splývá někde na hranici mezi zeměmi, kulturami, realitou, folklórem, minulostí a současností...(THRep.70%) . Nejednoznačnost dění sugeruje, že žena tu působí spolu s přírodou, aby se pomstily za jejich zneužívání...(Slant.75%) ()

SAINTS 

všetky recenzie používateľa

Nachádzame sa v 20.rokoch 20.storočia na hranici Mexica a dnešneho Belize(predtým britskeho Hondurasu).Sledujeme hlavne skupinu mexickych chiclerov,ktorí pri svojej práci  pri zbere živice zo stromov na žuvačky narazia na osamelú anglicky hovoriacu ženu menom Agnes.V obave,že by mohla byt členom konkurečnej britskej posádky,jú násilim vezmu so sebou,pričom  nevedia,že práve unikla pred pred pomstychtivym bielym majitelom pôdy,za ktorého sa mala vydat a ktorý ju stále prenasleduje.Postava Agnes poskytuje filmu jeho femme fatale-archetyp,ktorý ma korene v starovekej mytologii.Agnes sa čoraz viac spaja s tajomnou hrozbou a pôvabom samotneho lesa a film spája jej sexualne vykoristovanie s rôznymi pustošeniami spôsobenými prírode v mene kolonialnej expanzie.Je zrejme,že to vyplyva z toho,že príroda sa rovnako ako Agnes pomsti.Tento film správne zobrazuje rôzne formy vykoristovania(enviromentálne,patriarchálne a kolonialne),ale nedokaže presvedčivo sprostredkovat prvotne impulzi. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama