Reklama

Reklama

Komisár Rex - Season 1 (1994) (séria)


Diagnóza vražda (S01E07)

(epizóda)
  • Česko Diagnóza vražda (viac)

Obsahy(1)

V psychiatrickej liečebni zomrel za neobjasnených okolností už tretí pacient. Primár a zamestnanci k tomu odmietajú čokoľvek povedať, komisár Moser sa teda rozhodne preniknúť na miesto činu ako pacient. Predstiera, že sa chce vyliečiť zo závislosti na alkohole, a čoskoro zisťuje, že všetci zosnulí boli práve alkoholici. Neunikne mu ani zvláštne správanie personálu. Policajtovi Stockingerovi sa podarí prepašovať na kliniku verného Rexa, ktorý sa trpezlivo skrýva v kôlni na záhrade liečebne. Netrvá to dlho a ktosi sa pokúsi pripraviť o život aj komisára Mosera... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

bubun 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Nedáme si panáka na rozloučenou?" "Na policajta seš docela dobrej chlap!" "Stav se někdy... až budeš střízlivej, hahaha!" "Chachacha..." Na takové a podobné hlášky se v této epizodě můžete těšit.... Jinak poměrně napínavý díl, ta sestra v léčebně sice z minuty na minutu úplně změnila charakter, ale tak co už... Ale to, co mě nejvíc potěšilo, byl krásný Leopold kirche, který je zde vidět několikrát a z více úhlů. ()

vecnaAmbra 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ja som sa náhodou veľmi príjemne a mrazivo bavila, aj keď to bolo typicky rakúsko- nemecky nemastné- neslané a v konečnom dôsledku vlastne hovadina. Odkedy máme vlčiaka pozorujem, že je ozvučený asi ako aj Rex, takže pokňučávanie, popiskávanie, mrmlanie a tiež záujem o loptičky, kostičky a pantofle bude asi charakteristický. ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dějem to trochu připomene Slyův D tox, ale tady jsem se bavil o dost líp a po shlédnutí tohoto dílu jsem musel konstatovat, že jako zasloužilého alkoholika mě do léčebny, aby mě tam někdo oddělal nikdo nedostane.85% ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama