Reklama

Reklama

Takmer dokonalý partner

(TV film)
  • Česko Téměř dokonalý partner (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Po smrti svojho manžela žije Diane (Victoria Barabas) sama so synom Jakeom (Jacob Sandler). Nie je ešte pripravená začať znova randiť, ale zároveň nechce ísť na firemnú akciu sama. Jej sestra Lori (Kat Fairaway) preto navrhne využiť služby agentúry, v ktorej si Diane môže najať niekoho, kto sa bude vydávať za jej priateľa. Diane si vyberie Milesa (Nick Ballard), ktorý je veľmi šarmantný a príťažlivý. Je si vedomá toho, že všetko je len hrané, ale napriek tomu cíti spojenie s Milesovou fiktívnou osobnosťou. Ale čoskoro sa ukáže, že Diane si prenajala patologického klamára so znepokojivou temnou minulosťou, ktorý rozhodne nemá v úmysle ju opustiť... (TV Doma)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

kingik 

všetky recenzie používateľa

Tv thriller druhé jakosti, co sází na ústřední herecké duo. Vnadná vdova se dva roky od smrti svého manžela nerada vaginálně uspokojuje sama. Takže když se má účastnit pracovní akce spojené s ochutnávkou vín, schází jí pánský doprovod. Obrátí se tedy na agenturu, která nabízí služby profesionálního společníka, který ochotně zastoupí roli jejího přítele, jelikož lži všeho druhu jsou jeho oborem. A brzy si začne  na svoji atraktivní  partnerku dělat osobní nárok. Film v prvé řadě  disponuje svůdnicí Victorií Barabas, které by nějaký prasácký režisér dopřál pěknou pikantní erotickou scénu. Režii má ale na povel žena. A Monika Lynn Wesley se do něčeho takového nehrne. Je sice pěkné, že představitelka  hlavní role vystřídá bezpočet outfitů, ovšem odhalené kolínko nebo stehýnko je maximum, co ze své kůže nabídne. Z hlediska napětí je to hodně liknavé. Dialogy dominují v celém filmu. Psychopat, ač dobře zvolený a neokoukaný Nick Ballard, se však drží zkrátka, přičemž finální eskalace je fajn a nejvypjatější. Rozmáchlé finále ale rozhodně nečekejte. Film mě nenudil, nabídl typické televizní zatmívačky, vkusnou kameru, pokusil se i o pár méně viděných postupů v rámci své kategorie. Ve výsledku docela zabavil. A občas dal velmi vzdáleně vzpomenout na filmy typu Otčím. 6/10 ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Psychopat sa zaľúbi do Victorie Barabas, pretože je pre neho najkrajšia žena v meste. Buď šlo o veľmi malé mesto až osadu alebo šedý zákal. V každom prípade sa mohol radšej rovno zaľúbiť do toho 12-ročného syna, to by bol aspoň thriller s pederastnou zápletkou, takto sa v podstate 70 suchých minút nič nedialo a tých posledných pár dramatických je napínavých ako sledovanie vodného slimáka v akváriu. Ženská sa rozhodne omráčiť záškodníka v oblečení a župane (na skafander zabudla), pričom pred ním beží sťaby laň s prebitou nohou o rýchlosti do 2 km za hodinu a potom sa diví, že je dostihnutá. Našťastie jej pomôžu predmety tvrdšieho charakteru a nie je to psychopatov úd a on zrazu zmizne... A ten záver, ten vám zníži hodnotenie o 50%... ()

Reklama

Galéria (28)

Reklama

Reklama