Reklama

Reklama

Světlo a stíny

(seriál)
  • USA Shadow and Bone
Trailer 2
USA, (2021–2023), 14 h 52 min (Minutáž: 45–64 min)

Tvorcovia:

Eric Heisserer

Predloha:

Leigh Bardugo (kniha)

Hrajú:

Jessie Mei Li, Ben Barnes, Freddy Carter, Archie Renaux, Amita Suman, Kit Young, Simon Sears, Daisy Head, Julian Kostov, Caroline Boulton, Tom Weston-Jones (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(16)

Obsahy(1)

Když mladá bojovnice projeví kouzelné schopnosti, které by mohly sjednotit její svět, začnou proti ní kout pikle temné síly. (Netflix)

Recenzie používateľa MoiJe k tomuto seriálu (6)

Světlo a stíny (2021) 

S1: Záživná rozprávka, užila som si to. Veľmi pomohlo sympatické osadenstvo a krásne kostýmy. ()

Pronikavý výbuch světla (2021) (S01E01) 

Môže byť. Z Barnsa, ktorý ma jediný zaujal v traileroch, zatiaľ vidno len chrbát, ale nevadí, situácia je predstavená, postavy celkom sympatické, záujem o pokračovanie vzbudený... Takže pilot dobrý. Pre porovnanie, His Dark Materials je oveľa slabšie, Cloak and Dagger je oveľa slabšie. ()

Stvoření v srdci světa (2021) (S01E03) 

Zabývanie sa v paláci, naznačenie vysvetlenia slova Bone z názvu, zopakovanie, že je stále len netrénovaná sirota, ktorá nezapadá. ()

Ukaž mi, co jsi zač (2021) (S01E05) 

Príbehy sa prepoja a napredujú, všetci sú v úžase, žiar medzi hercami je aspoň tak silný ako slnečné žiary svätej... K tejto epizóde sa rada vraciam aj po čase, skvelá je. ()

Žádný slzy (2021) (S01E08) 

Barnes proste chce mať rozdriapanú tvár. Anyway, mohlo to byť veľkolepejšie, ale ako zakončenie série to poslúžilo ok. ()

Série 2 (2023) (S02) 

S Malom chémia proste nefunguje. Snažili sa teda prihodit tú fungujúcu s Kiriganom, lenže kedže do príbehu nijak nepasuje, pôsobí to hrozne nasilu a teda chémii prvej série to nesiaha ani po členky. S vranami je to tiež komplikované, z ničoho nič pretláčajú ich charakterovú backstory a nováčka do party, ktorý prehráva, aj keď má dookola 2 výrazy tváre. Celá story z väznice je úplne o hovienku, stačilo v pár sekundách ukázať, že týpek je tam a je stále rovnako natvrdlý, netreba to toľko rozmazávať. Tak aspoňže korzárske trio je záživné a krásne. ()

Súvisiace novinky

Co si odnést z hory statistik Netflixu

Co si odnést z hory statistik Netflixu

18.12.2023

Netflix už delší dobu každý týden vydává žebříček deseti nejsledovanějších pořadů, v celkových číslech i rozřazený pro jednotlivé země, kde je streamovací služba dostupná. V uplynulém týdnu ale firma… (viac)

Novinka režiséra Raidu nabírá obsazení

Novinka režiséra Raidu nabírá obsazení

28.06.2021

Akční thriller Havoc režiséra Garetha Evanse (The Raid, Gangs of London) nabírá další herce. Fanoušci tvůrce, kteří snímek netrpělivě vyhlíží, už nějakou dobu ví, že si v něm hl. role zahrají Tom… (viac)

Reklama

Reklama