Reklama

Reklama

VOD (1)

V úplne novej dobrodružnej komédii z obľúbenej dovolenkovej filmovej série zostal Max Mercer doma, kým je jeho rodina na dovolenke v Japonsku. Keď sa cudzí manželský pár pokúsi získať dom ako vzácne dedičstvo, je na Maxovi, aby ho ochránil pred narušiteľmi... a urobí všetko pre to, aby sa nedostali dnu. Nasledujú zábavné príhody a Max si uvedomí, že aj napriek absolútnemu chaosu v skutočnosti neexistuje lepšie miesto ako sladký domov. (Disney+)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (79)

Derek odpad!

všetky recenzie používateľa

jednoznačný kandidát na najhorší film roku, i keď tu podľa mňa nejde o film, ale len o "content" výplň pre disney+ službu a film ktorý kanibalizuje na jednom z najlepších vianočných filmov všetkých čias. inak mám rovnaké výhrady ako silentname, ktorý vistihol úplne presne všetko čo je na tomto paskvile zlé... ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobrý príklad toho, že ako zle môže skončiť to, keď pristupujú ku klasickým filmom (ktorý v niektorých prípadoch nepotrebujú novodobú verziu) nevhodným spôsobom. Radšej si spuste prvé dve diela originálnej verzii. P.S.: Jedna malá hviezda za cameo rolu D. Ratraye a známe hudobné motívy. Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

Reklama

blackJag 

všetky recenzie používateľa

"#ŠPATNÉ-ROZHODNUTÍ." Věděl jsem, že to bude špatné, ale musel jsem to vidět na vlastní oči :-) A je to opravdu přesně tak špatné, jak naznačují ohlasy, ve shodě po všech stránkách, počínaje scénářem, pokračujíce výběrem herců a konče prací režiséra - děs! Jediný, kdo se na to celé od začátku totálně nevysral, byl Debney, jako autor hudby, ten je na dosrání milovaných hudebních motivů Johna Williamse prostě moc zkušený, takže tady to klaplo... Film je opravdu neuvěřitelně špatný, i když nevypadá nijak levně (jde vidět, že nějakou kačku to stálo) a jediný důvod, proč nedávám odpad!, je jednak hudba (fakt se mi ty variace líbily) a potom funkční začlenění jednoho z protagonistů původních prvních dvou dílů, tedy Devina Ratraye přímo v roli Buzze - jeho komentář k bratrovi Kevinovi byl jediným vtipným momentem filmu. 10% ()

Baron Noktur odpad!

všetky recenzie používateľa

Pôvodne som filmu chcel udeliť jednu hviezdičku za celkom originálny nápad, že typickí zlodeji z pôvodných dielov, tu vlastne ani nie sú skutoční zlodeji, no pri písaní toho textu ma tuposť filmu tak nazlostila, že som tomu nemilosrdne napálil odpad. Ujajčaný neznesiteľný ukecaný černoch, afektovaní manželia tváriaci sa ako keby spadli z Marsu, zbesilá rodinka, ktorá namiesto vierohodného zhonu z prvého a druhého dielu, len strápňuje na čele s instagramom posadnutým otcom s neznesiteľne vejúcou ofinkou a samozrejme, ten hlavný bod programu, sadlom prerastený malý brav, ktorý kvôli svojej neuveriteľnej retardovanosti takmer prizabije síce afektovanú ale stále nevinnú, vyššie spomenutú, dvojicu manželov. Dej filmu je megatrápnosť, ktorý mení charaktery postáv zo sekundy na sekundu, ako keby sa na scenári podieľali dvaja ľudia s tým, že prvý napísal prvú polovicu filmu a druhý zasa druhú. Koniec filmu je asi ten najotravnejší a najslizkejší happyend v histórii kinematografie, po ktorom som si dal radšej urobiť test na cukrovku, či som ju z neho náhodou nechytil. Totálna sračka na čele s totálne odporným supersmradom, ktorý, keď je doma sám, rád oblieka do ženských šiat. Lúzer debilný. ()

korbitch22 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tolik klasik už bylo znásilněno, ale snad nikdy deseti negrama ve vězeňský sprše rovnou a nemilosrdně do análu. Vytrpěl sem poctivých 93 minut abych s čistým svědomím mohl tuhle sračku ohodnotit. Ani nevím, proč jsem si osobně dopřál tolik sebepoškozování, možná proto, že se snažím většinu sérií dokoukat od A do Z. Jednička a dvojka jsou nesmrtelné klasiky, které naprosto definovaly žánr vánoční komedie a o letošních vánocích je uvidím obě po šedesáté šesté. Tak nějak mi sedí v hlavě ty počty. Kdysi jsem byl v kině na trojce, byl jsem kid a bavil jsem se. I teď, kdybych to viděl úplně v pohodě dokážu film dokoukat i když u něj budu spíš stát u plotny a makat na vánočním pohoštění, ale bez úhony tu lehce trapnou a excentrickou píčovinu přežiju. Tohle se přežít nedá. Odporné, kýčovité, umělé a neskutečně ubohé. Na druhou stránku je dobře, že se takový humusy točí. Aspoň je krásně vidět i na těchto filmech, jakou v 80. a 90. letech mělo všechno lepší atmosféru, karmu a cit. Nezapomenutelný devadesátky nahradilo tohle. TIK TOK, iNSTÁČ, Youtube a Assbůk. Just epic.0%. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama