Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Animák Superman: Man of Tomorrow se zaměřuje na Supermanovy začátky, když se musí postavit proti meziplanetárnímu žoldákovi Lobovi a nebezpečnému Parasiteovi. (FiRST)

Recenzie (18)

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Budem si šetriť najvyššie hodnotenie pre ďalšie kúsky v budúcnosti po reštarte animovaného DC univerza, ale po prvotných obavách kvôli zmene animácie oproti posledných rokom to nakoniec bolo viac ako len dobré. Charaktery postáv, či už klaďasov tak aj záporákov, v podstate taká animovaná verzia Spidermana 3, s tým rozdielom, že tu aj ten najväčší záporák nakoniec nebol až tak zlý (keď si človek odmyslí toľko zabití, čo mal na svedomí :) ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Komiksovka podľa môjho gusta. Dôraz je tu na dej, akcia nezaberá väčšinu stopáže, ale slúži na rozvíjanie príbehu a Lois a Clark majú skvelú chémiu. Animácia mi nevadila, i keď pravda je, že tie hrubé obrysy sú divné a viem si predstaviť aj krajšie nadizajnovaného Parazita (bez tej votreleckej tlamy). Spokojnosť. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Čudujem sa, že to ešte niekto pozerá, keď máme toľko hraných verzií a na živých hercov sa určite oveľa lepšie pozerá než na strojené animované postavičky. Napríklad podvyživená Teri Hatcher vyzerá ešte aj teraz lepšie než Lois Laneová, ktorú nakreslili tu. Pretože ja nikdy na kreslenú postavičku nenapíšem, že je sexy. ()

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

Technicky je to jeden z vůbec nejlepších DC animáků.. Krásná kresba, důsledná a dynamická animace, příjemné barvy, nadstandardní hudba... Scénář je relativně taky ok (Supermanovy začátky, fajn záporák, oblíbený Martian Manhunter, + Lobo), i když holt ty superhrdinské bitky jsou už prostě na jedno brdo... A Lois je sexy.. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Pamatam si na časy, keď mal Superman lepších protivníkov, lepšie postavy, lepší príbeh, zaujímavejšie podanú postavu Kal Ela a celkovo lepšie a nabušenejšie animáky. Bohužiaľ nedá sa točiť furt to isté a treba sa posunúť vpred, no Man of Tomorrow ma moc nebral. Asi prvý krát mi v Supermanovej sólovke prišli zaujímavejšie iné postavy (Martian Manhunter a Lobo). 60% - 3* ()

Galéria (66)

Súvisiace novinky

Ještě více Batmana na cestě

Ještě více Batmana na cestě

27.08.2020

DC Fandom je za námi a ty největší novinky už jsme si probrali – tedy alespoň ty na poli hraných filmů. Komiksová stáj DC ale rovněž vyrábí poměrně dost a poměrně kvalitních animáků, mezi nimiž byste… (viac)

Reklama

Reklama