Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film Netěhotná vypráví příběh sedmnáctileté Veronicy (Haley Lu Richardsonová), která si nikdy nemyslela, že bude chtít neuspět v testu – dokud se nepřistihne, jak zírá na kus plastu se dvěma silnými růžovými čárkami. Slibná budoucnost na univerzitě se zoufalé dívce rázem začne rozplývat před očima. Přestože by ji nikdy nenapadlo, že bude muset ve svém věku něco takového řešit, Veronica nyní stojí před zásadním rozhodnutím. To ji zavede na cestu dlouhou stovky kilometrů až do Nového Mexika. Během třídenního putování v doprovodu své bývalé nejlepší kamarádky Bailey (Barbie Ferreirová) zjistí, že jednou z nejdůležitějších věcí v životě je skutečné přátelství. (HBO GO)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (35)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Mega libtardská propaganda, kde veriaci človek je automaticky záporák, samozrejme bežne väzní ľudí a naháňa ich s kamiónom a naopak, lesba je super cool a tehotná sedemnástka s jedinou intenciou ísť na výškrab je vrchol dobroty. Totálny top neľudskosti bol záver, kde si niekto po takej situácii povie, že ako mu odľahlo a ide sa nažrať. ()

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

Priemerný teenegerský road trip film, kde téma tehotenstva a potratu mladistvej nezohráva nejakú úlohu a skôr ide iba o vzťah dvoch detských kamarátok. Potešila ma prítomnosť Breckina Meyera, ktorého poznám z prvého Road Trip filmu, ešte aj s príznačným názvom, a Giancarlo Esposito, ktorý konečne hral trochu uletenú a komickú postavu. 6/10. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Unpregnant" v jadre funguje celkom dobre. Ako komédia. Ako road-trip film a aj ako film s dobrým posolstvom. Obe hlavné hrdinky sú podľa mňa dobré a bavilo ma ich sledovať počas celej cesty. A niektoré časti sú spracované veľmi dobre. Občas to síce môže pôsobiť, že film akosi nechce dojsť do svojej cieľovej destinácie, no snaží sa tam nejako prepracovať. Ostatné postavy vo filme sú niektoré lepšie, niektoré horšie. A je škoda, že počas filmu sa k mnohým už viac nevrátime. Lebo ponúkli potenciál na celkom zaujímavú story. Ale sú to často celkom dobre zapracované odbočky. Filmu najviac len ubližujú klišé, ktoré sa tu samozrejme budú musieť natrepať, aby film nepôsobil moc neamericky. A tak sa dostaneme opäť cez klasické scénky, bez ktorých by to nešlo. Ako hádka našich dvoch protagonistiek, ktorá slúži len na to, aby sa k sebe potom opäť vrátili. Nič viac, nič menej. Ale musím uznať, že ma film vedel pobaviť na správnych miestach, mal v sebe dobré momentky a nenudil som sa pri tom. A občas mi to stačí. Hodnotenie: B ()

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa

Veronica chce ist na potrat, ale musi ist do ineho mesta, aby jej ho spravili bez povolenia rodicov. Potrebuje pomoc, tak poziada byvalu kamaratku a spolu sa vydaju na cestu. Nastanu aj bizardne situacie ( nahanacka s antipotratovou rodinou ),  ale ziadne velke mudra o sile priatelstva a rodine sa nekona, je to v takej predvidatelnej norme. Lezbicka pretekarka Kira bola velmi pekna zena. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Obidve hrdinky sú prudko sympatické. A to z toho robí znesiteľnú jednohubku, ktorá sa na nič nehrá a ponúka presne taký príbeh, aký sa od nej očakáva. Je pravda, že niektoré scény ( Breckin Meyer so ženuškou) boli pre mňa trošku vykonštruované, ale pozitívne pocity prevládali. Áno, je to klišoidný príbeh. Od začiatku do konca. Všetko čo čakáte, že sa tam stane, sa tam aj stane, ale takéto prapodivné roadtripy, podporené indie hudbou, nejakými tými emóciami a peknou krajinou robia v zásade svoje. A potešil aj parádny štek Giancarla Esposita. O týždeň si na ten film už asi nespomeniem, ale dnes som si jeho pozeranie užil. ()

Galéria (68)

Reklama

Reklama