Reklama

Reklama

G-Loc

Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

scarfacer 

všetky recenzie používateľa

Upřímně nechápu, co lidi motivuje točit takovéto filmy. Vždyť je to ztráta času jak pro filmaře, tak pro diváky. Nic inovativního, otřesný scénář, nesmyslné úkoly, které musí být splněny, aby přežili a mohli pokračovat dalších nesmyslných úkolech. S každou proběhnuvší ránou do hlavy jsem si taky připadal tupější a tupější stejně, jako celý děj. To chození v 7G po lodi, to už bylo slušný sci-fi (chápej: kravina). 1* musím nechat za to, že jsem film, sice s očima vsloup a blbým úsměvem, dokoukal. Vizuál a občasný herectví tohle dílo taky dělí od odpadu. No třeba si aspoň někdo splnil sen, že natočí film...snad poprvé a snad! naposled. ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Veľký čajíček, čakal som omnoho viac. Slabučké dve hviezdy. Tešil som sa na Stephena Moyera, ktorý sa mi páčil v The Gifted, ale to je asi tak všetko, čo sa k tomuto filmu dá pozitívne povedať. Triky buď slabučké alebo žiadne, príbeh a prestrihové scény o ničom, slabota. ()

xzajox 

všetky recenzie používateľa

Film sa snaží nevyzerať ako B-čko. Teda ak by sa nesnažili navodiť beztiažovú atmosféru plnou rotáciou kamery, aj by som im tú snahu odpustil. B-čko to je, ale napriek obsadeniu viacmenej neznámymi hercami nie je vôbec zlé. Síce, ako sa dalo očakávať, animovaných sekvencií je dosť málo a väčšina deja prebieha v interiéri lode. Tiež je dosť iritujúce, ako sa tu objavujú prekážky. Tvárime sa, že keď prekonáme prvú, vec je vyriešená, no potom hups, ešte toto treba. No a potom ešte toto, a objaví sa tamto... No ale OK, aby som len nekritizoval. Celé to do seba celkom sadlo, nápad je fajn, a aj postavám som po čase začal celkom veriť. K trom hviezdam ma ešte posunul chutný holografický A.I. panáčik. Určené len pre fanúšikov vesmírnych sci-fi B-čiek, inak asi nie. Aj tak OK. 51% - 3* ()

Reklama

Reklama