Reklama

Reklama

Ježko Sonic 2

  • Česko Ježek Sonic 2 (viac)
Trailer 4

Vo chvíli, keď Doktor Robotnik osudovo uviazol na Hubovej planéte, stratil ježko Sonic jediného, naozaj schopného nepriateľa. A začal sa veľmi nudiť. Občas vypomôže polícii dopadnúť zopár „nepolapiteľných“ gaunerov, ale inak nemá svoju modrú energiu kde vybiť. Čo znepokojuje jeho kamoša šerifa Toma oveľa viac než škody, ktoré za neho musia platiť. Lenže vynaliezavý Robotnik dokázal nájsť spôsob, ako zo svojho hubového väzenia uniknúť a vrátiť sa na Zem. Navyše sa spojil s ježurou menom Knuckles, chlpatou červenou guľou plnou zloby a unikátnych schopností, ktoré sú podobné tým Sonicovým. Táto nebezpečná dvojka sleduje dva hlavné ciele. Prvým je pomstiť sa Sonicovi a druhým nájsť a ovládnuť nekonečný zdroj energie, ktorý by z Robotnika urobil vládcu celej planéty. Presile našťastie nebude Sonic čeliť sám, ale s podporou dvojchvostého lišiaka Tailsa, ktorý mu prišiel na pomoc z inej dimenzie, pretože ide naozaj o všetko. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (4)

Trailer 4

Recenzie (236)

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $110miliónov║ Tržby USA $190,872,904║ Tržby Celosvetovo $402,656,846▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,853,327║ Tržby za predaj DVD v USA $2,473,841║ Úvod ešte fajn, odsýpa, zabáva, ale postupne tu začne vyznievať čoraz viac plocho a na tej slušnej minutáži to poslednú pol hodinu skôr otravuje. Jim Carrey občas fajn, občas prestrelí. Tých otravných miest tu je viac než dosť. /45%/ ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Dá se říct to samé co jednička celkově ani zlepšení ani zhoršení. Máme 3 postavy, ale mají málo prostoru Eggman je vyšťavený a hraje druhou kolej jeho vtipy nejsou už ani vtipné a celkově nevím co by ta postava měla nabídnout , aby ve 3 díle  byl zajímavý. Celkově vtipy oproti jedničce žádné nejsou smála se v celém kině jen jedna ženská co seděla kousek vedle mě   a celá scéna na svatbě je úplně zbytečná a je to snad nejhorší scéna co kdy můžete v rodinném filmu vidět (na druhém místě je rapová scéna z nového Space Jamu ta byla oproti téhle aspoň , ale krátká). Finále je podařené , ale bohužel hodně dlouhé táhne se a začne nudit navíc je to druhý film po remaku Strážců Vesmírů kde uvidíte tančit robota. 60 procent P.s. prosím tu černošku co hrála tu nevěstu neobsazujte už do ničeho. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Doktor Robotnic sa dostáva z hubového sveta za pomoci ježury menom Knuckers a spoločnými silami sa rozhodnú Sonicovi pomstiť. Sonic im ale nebude čeliť sám lebo samu do cesty zaplietol lišiak tails, ktorý ovláda vzdušné stroje. Dokážu zastaviť Robotnikove plány na ovládnutie sveta? Herecké obsadenie: Tak ako pri jednotke si JIm Carrey berie pozornosť na seba a ovládol celý tento filmový počin. Prevedenie: Oproti jednotke je značný progress v gagoc ako aj niekoľko násobné znásobenie farebných ježkov na plátne. Ale opäť je kameňom úrazu infantilnosť a cieľovka ktorá vtipy neocení a tak vychádzajú do prázdna. Pocity: Pustil som si to hlavne z dôvodu, že som videl jednotku a chcel som si to skompletizovať ale asi som mohol čas premárniť aj nijako duchaplnejšie. Nebola to zas až taká úplná blamáž ale čakal by som, že sa tvorcovia poučia z chýb jednotky čo sa nestalo. Pridaná hodnota: Nudná jazda farebných ježkov. 55% ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Jednotka sa mi páčila o trošku viac. Dvojka síce nepôsobí hlúpo a nesie sa v duchu, aký nastavil prvý film, ale mimo vyslovene otravných vsuviek ( tanec na Sibíry, houseparty) ten film nejde až tak veľmi do hĺbky. Pričom tá mytológia za tým, by ma celkom zaujímala. Skôr je to zábavné vo svojich prostoduchých postrehoch, vtipoch a kreáciách, než aby sme vyslovene hovorili o kvalitnom príbehu. Takýchto filmov je naozaj dosť a väčšina z nich má rovnakú premysu. Poteší ale Idris Elba ako Knuckles a tiež Carrey, ktorý znova raz prehráva ale má aj pár dobre mierených dospelých vtipov. Priemerná záležitosť, ktorá je ale dosť zábavná. Na trojku sa teším. Byť trochu menší, tak to žeriem aj s navijákom. Nepôsobí to totiž tak detsky, ako sa nám snaží plagát nahovoriť. Ale na film podobného formátu je to o tých 20 minút určite dlhšie, než by malo byť. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Obavy či v kinosále bude veľa deti sa nenaplnili. Aj to že dvojky bývajú vždy slabšie. Ježko sonic to vyvrátil a miestami je fakt lepší ako ten z roku 2020, bolo to nie tak dávno ale spomínam naňho lebo vtedy sme boli s overenou kinopartiou tuším na premiére. Videohry som hral veľmi málo. Jim Carrey opäť skvelý výkon. Stopáž poriadne dlhá ale v dnešnej dobe sa do kina neoplatí na krátke filmy keď vidíme ceny jednotlivých listkov, fakt už stoja ako ceny jednej predplatnej streamovacej služby na mesiac. Keď jednotka nie je, tak toto musí byť v červených číslach. 5* ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (16)

  • Design nepřátelských robotů přímo vychází z těch herních. Nejvýraznější jsou např. robotické vosy, které byly mezi vůbec prvními nepřáteli ve hře „Sonic The Hedgehog“. (Ryuuhei)
  • Ve scéně, kdy Sonic a Tailes uletí Knucklesovi a Robotnikovi (Jim Carrey) ve městečku Green Hill, můžeme vidět demonstraci základního herního pohybového mechanismu Knucklese, a to svislý šplh po všem, což mu umožňují jeho rukavice. (krtek6)
  • Film obsahuje řadu odkazů na prvky z herních předloh. Většina scén přímo vychází z herních úrovní hry „Sonic 3 & Knuckles“. Prostředí planety hub je odkazem na „Mushroom Hill“, ledová jeskyně a následná jízda na improvizovaném snowboardu zase odpovídá „Ice Cap“, maličký ostrov u Havaje, kde dojde k otevření vstupu do podvodního paláce, je zřejmě miniaturní verzí „Angel Islandu“ a již zmíněný palác je kombinací „Hydrocity“ a „Hidden Palace“. Robotnikův ohromný robot devastující městečko odpovídá závěrečnému bossovi ze hry „Sonic The Hedgehog 2“. A styl závěrečného souboje, kde tři úhlavní postavy spojí síly dohromady, je přímou referencí na hru „Sonic Heroes“. (Ryuuhei)

Súvisiace novinky

Nový Sonic drtí všechny rekordy

Nový Sonic drtí všechny rekordy

11.04.2022

Kdo by to ještě před pár lety řekl, že tím prvním filmem podle videohry, který prolomí ono proslulé prokletí nepovedených, a především neúspěšných herních adaptací na stříbrném plátně, bude až Ježek… (viac)

Reklama

Reklama