Reklama

Reklama

Nažive!

  • USA Alone
Trailer 1

Obsahy(1)

Když vypukne epidemie, Aidan (Tyler Posey) se zabarikáduje ve svém bytě. Později jsou Zombie všude. Celý svět je v naprostém chaosu a Aidan je zcela sám, aby bojoval o svůj život. (JasonCZ)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (11)

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Za mě v pohodě zombie horor. Měl bych k tomu svý výhrady, ale celkově to není zlý a herecký výkony jsou překvapivě slušný, hlavně od Tylera Poseyho, kterýho z ničeho neznám a z žádnýho filmu si ho nepamatuju. Jinak tohle není remake korejskýho filmu, ale naopak Korejci adaptovali americkej scénář, jejich film jen vyšel dřív. 70 % ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Americký remake kórejského filmu, ale mne sa páčil viac. Možno preto, že šikmookí zombíci tam prehýbali telá v štýle Gangnam style a príbehovo to bolo naštýlované takým prázdnejším spôsobom. Toto ma zaujalo a potešil ma i Donald Sutherland. Dosť možne je to jedna z jeho posledných rol, ale napriek tomu, že je vedľajšia, je zapamätateľná. Nie som fanúšikom zombíckych filmov, ale toto sa dalo pozerať. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Je úplne jedno, ktorý film vznikol skôr. Či tento alebo Kórejská verzia. Vzhľadom na to, že z 95% to má identický dej, je podstatnejšie, ktorý film uvidíte ako prvý. Ja som videl ako prvú Kórejskú verziu. Sú tam len tri drobné rozdiely a dva z nich pokladám za horšie. V tomto filme sa nejedná o klasických zombie, ale nakazených ľudí, ktorí stále dokážu do určitej miery normálne jednať. Potom koniec nie je čistý happyend, ale je vo väčšej miere otvorený. No a ten tretí rozdiel, ktorý je nepodstatný je, že dobráckeho dedka tentoraz navštívi len hlavný hrdina bez novej kamošky od naproti. Okrem týchto rozdielov je táto verzia celkovo komornejšia a evidentne lacnejšia. CGI je jak z 20 rokov starej videohry a ani občasná akcia nie je tak vymazlená. Ale najväčšou slabinou tejto verzie je pre mňa hlavný hrdina, ktorý ma bavil oveľa menej ako v Kórejskej verzii. Nie je to síce taký bezbranný pubertiak a správa sa trochu rozumnejšie, ale zase jeho predstaviteľ je strašne nevýrazný a jeho osud mi bol ukradnutý. Z hereckého obsadenia sa Kórejskej verzii vyrovná len Donald Sutherland. Ale ten tu nemá veľký priestor. Takže výsledkom je pre mňa len priemerný film, ktorý si na rozdiel od Kórejskej verzii druhýkrát nepustím. 5/10. ()

Nix 

všetky recenzie používateľa

Je to na pohodu jednohubka, ale ani to není moc hororové, i když něco jako zombie se objevují ve filmu, ale sakra chytří a jiní než obvykle. První půl hodina byla nudná, ale jak se to přežije tak už je to fajn podívaná až do konce. Překvapivě se tu objevil i Donald, kterého jsem nečekal a Tyler tu byl v klidu. Na jedno podívání proč ne. ()

blazma 

všetky recenzie používateľa

Taková tuctová post. apo. survivorovka :) Jako byli už lepší, ale nebylo to nejhorší. Tím, že šlo spíše o tu hlavní postavu, než aby jste víc věděli o tom co se děje kolem. Bylo docela fajn, cápek se choval na začátku asi tak jako by jsem to udělal já :D posranej až za ušima :D. Potom potká holku a hormony se zblázní :D zvrat s dalším přeživším, byl docela předvídatelný, finále docela až moc happy ending, ale budiž. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama