Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík jménem Tony má jedno zbožné přání, a to vlastnit drahou motorku a s tou se zúčastnit motocyklových závodů. Má to však jeden háček - Tony na ni nemá peníze, ale jeho přítel má nápad. Tento jeho kamarád má velmi zámožnou tetu, která víkendy tráví mimo domov, a tak se tam oba kamarádi vypraví, aby starou paní vykradli. (MVanis)

(viac)

Recenzie (3)

dyfur 

všetky recenzie používateľa

.....námetík jednoduchučký : ako chudobný chlapec by k motorke prišiel ..... no ako ?...krádežou....a keď už je tak hlúpy a nechá sa nahovoriť ..... nemal by si dať aspoň rukavice? ....aj  v roku 1974 sa to pri krádežiach nosilo :)))))))))...film ma cenu len ako raritka s výborným českým dabingom tej doby..... ()

jakoby

všetky recenzie používateľa

Dva pratele TOny a Pedro . Spanelsky film, spanelska jmena , spanelska horka povaha.Oba se dopusti vrazdy. Ale pro dobrou vec, aby si jeden z nich mohl koupit zavodni motorku a zavodit.Jenze policie nespi a oba jsou zatceni. ()

Piedone

všetky recenzie používateľa

Televízna premiéra v ČST: 9.10.1981 o 22:45 na 1. programe. Réžia českého znenia: Bedřich Fronk. Bratia Paco a Pedro sa pripravujú na dvadsaťštyrihodinové motocyklové preteky. Starší Pedro si však nerobí veľké nádeje - potrebovali by výkonnejší a spoľahlivejší stroj, ale na taký nemajú dosť peňazí. To dobre vie ich spoločný priateľ Tony, pre ktorého peniaze znamenajú jedinú životnú istotu. Čoraz viac túži po prepychu a preto chce využiť oboch bratov na rafinovane vymyslenú lúpež. Má starú a bohatú tetu, ktorá vždy v sobotu odchádza so svojou neterou na výlet. Nebude teda ťažké vniknúť do jej bytu a zobrať jej peniaze a šperky. Plán má realizovať Pedro, pretože bude mať na sobotný večer dokonalé alibi - zúčastní sa predsa spolu s bratom na motocyklových pretekoch. Pedro sa dá za sľúbenú odmenu prehovoriť... Tak sa začína dej španielskeho komediálneho filmu Dlhá júlová noc, ktorý nakrútil režisér Luis José Comerón. Vychádza z tradície španielskej filmovej veselohry, v ktorej majú výrazné postavenie prvky čierneho humoru. (Zdroj: časopis Televízia) ()

Reklama

Reklama