Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh romantickej komédie Láska na špičkách je zasadený do malého mesta a okolia Broumovska. Dramatická krajina korešponduje s náladami hlavnej hrdinky Terezy (36), bývalej primabaleríny Národného divadla, ktorá po úraze skončila kariéru profi tanečnice a presťahovala sa s manželom Petrom a sedemročnou dcérou Maruškou do opusteného mlynu, ktorý zdedila po babičke. S neoblomnou vôľou a aj cez obmedzené finančné prostriedky mlyn rekonštruuje, aby vytvorila rodine nový domov. Privyrába si tým, že v miestnej škole vedie krúžok pohybovej výchovy. Učí životom unavené ženy dávno zabudnutým tanečným pohybom a ich dcéry základom baletu. Peter na dedine nie je šťastný, chce robiť kariéru v Prahe. Ich manželstvo prechádza krízou, neistá existencia a ľudská obmedzenosť niektorých obyvateľov malého mesta Terezu núti ťahať na vlastných bedrách viac, než možno dokáže uniesť. Najšťastnejšie sú jej malé „primabaleríny“, ktoré majú od dokonalosti ďaleko, no o to rozkošnejšie sú. Ako to však býva, život nám kladie do cesty nečakané nástrahy. Jednej noci mlyn začne horieť, na scéne sa objavia dobrovoľní hasiči a ich sympatický veliteľ. Peter Tereze oznamuje, že sa sťahuje do Prahy, riaditeľ školy prezradí, že krúžok pohybovej výchovy chce vedenie mesta zrušiť, a na scéne sa z ničoho nič objavia Terezine kamarátky. Pokiaľ to všetko bude chcieť Tereza prežiť v zdraví, bude musieť vymyslieť plán... (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (88)

KIT.HL 

všetky recenzie používateľa

Komedie to není, ale založil bych kategorii komedie_škoda mluvit. Klasická televizní blbost točená na známém místě.  Pěkné, ale jistě by se našlo i něco nového. Ondřej Veselý od Vyprávěj popošel herecky o kousek dál ( točí jednu blbost za druhou ), ale prostor moc neměl. Ostatní křoví v čele s panem Kohákem, kterému ti blbci vydrží do důchodu klasicky televizně, nepřekvapivě, nudně. Vica jako baletka? Byť starší, neuvěřitelná, k neuvěření tedy. Odvedla svůj průměr. Jediné plus je nedabováni a československá mluva podle emocí. Tak to má být. Jinak nuda, nuda, nuda. Dal jsem to na Netflixu do konce, pro objektivitu. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Coppélia Kerekes a Pták ohnivák.. Nejdřív Flashdance ve čtvrté cenové. Pak do půl pasu svlečený hasič nese v tričku výhru z automatů a podnapilá maminka, co nechala dceru x hodin doma s militantním starcem, mu chce cosi dělat s ještěrem. Po ještěrovi se jde i ve chvílích, kdy má dcera ve vedlejším pokoji horečku, načež přichází dilema, jestli coura, nebo Macour. How bizzare! Je snad scenáristka fanda Massima z 365 dní? Známé tváře, známý dějový oblouk, známý výsledek. Chápu snahu pobavit cílové publikum, ale u mě se dostavila jen rozpačitost nad trapností.. ()

Reklama

fafejt001 

všetky recenzie používateľa

Předvídatelný  a  jednoduchý  děj , hasiči  mají  nefunkční  stříkačku  a  tak  potřebují  novou . Dají  se  do  tance  a  uspějí . Malá  Valentýna  byla  rozkošná  , ale  sama  to  nevytrhne . Vica  mi  tam  nějak  nesedla . A  to  samé  Havelka  Jirka .  Ten  se  tam  vůbec  nehodil . A  navíc  nejsou  noví  , schopní  scénáristé ,  asi ,  kteří  by  napsali  opravdu  dívatelnou  komedii . O  režii  ani  nemluvě . ()

pushover 

všetky recenzie používateľa

Nevtipné a neromantické cosi co musela produkce vysvětlit v obsahu, protože ve filmu se to nedozvíme. Vica hraje hodně špatně, ale na prkennost Ondřeje Veselýho nemá, tan hraje strašně i když jenom stojí a čumí. Další z řady zbytečných filmů. Jednu hvězdu dávám za obsazení vedlejších postav, které filmu bohužel nepomohlo, neboť herci neměli co hrát. ()

Rathalos odpad!

všetky recenzie používateľa

Nakopal by som cloveka,ktory robil casting na hlavnu rolu,v Cechach je kopec vybornych hereciek a dostane to Vica Kerekes,to nechapem,tak v prvom rade sa nedalo pocuvat,ako dristala raz po slovensky,raz po cesky,otrasny zahanbujuci slovny prejav,taktiez jej herecky vykon a s jej postavou hrat ucitelku baletu,to bol vrchol toho vsetkeho,pohybovala sa ako medved,ktoremu treba srat,takze mam velmi rad cesku tvorbu,ale toto je pre mna ten najjasnejsi odpad...:-) ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (6)

  • První klapka filmu padla na Šumavě v červenci 2020. (ČSFD)
  • V približne 26 minúte telefonuje Vica v krčme. V jednom zábere drží telefón v ľavej ruke a hneď po strihu, bez viditeľného preloženia, ho drží v pravej ruke (Johnny.ARN)
  • Taneční soutěž se natáčela v Masarykově divadle v Jičíně. Tenisové scény se točily na kurtech v Horažďovicích. Většina filmu se však točila v obci Železnice u Jičína. (marelzwareli)

Reklama

Reklama