Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pre rodinu s dvoma malými deťmi to mala byť dokonalá dovolenka. Luxusný hotel v tropickom raji a hotelierov tip na tajnú pláž nasvedčujú tomu, že rodinná dovolenka bude podľa ich predstáv. Aj keď deti, by určite ocenili aspoň malé dobrodružstvo. Na prvý pohľad pláž naozaj nemá chybu - je nádherne piesčitá, obklopená skalami a blankytne modré more láka k tomu, aby ste do neho okamžite skočili. Na druhý pohľad už to také ideálne nie je, pretože z prítomnosti ďalších opaľujúcich sa turistov je jasné, že podobný "tajný" tip dostalo omnoho viac ľudí, aj keď stále nejde o nič, čo by malo rekreantov znepokojovať. Problémy v raji sa prejavia až vo chvíli, keď deti na pláži nájdu opustené veci patriace iným hosťom hotela a z mora vytiahnu mŕtvolu. Než sa z prvotného šoku spamätajú, čaká ich oveľa väčší šok - všetci náhle, nevysvetliteľne, rapídne starnú, čo vidno najmä na deťoch. Tam, kde pred chvíľou stáli dvaja drobci, sú teraz vydesení tínedžeri na prahu dospelosti. Všetkým na pláži je vzápätí jasné, že ak sa chcú dožiť večera, musia okamžite vypadnúť. Lenže to nebude také jednoduché.. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:43

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (viac)

Spin-offu G.I. Joe se v kinech nedaří

Spin-offu G.I. Joe se v kinech nedaří

26.07.2021

Hračkářský konglomerát Hasbro a jeho produkční společnost eOne, pod kterou v budoucnu budou vznikat i nové filmy ze série Transformers, jistě doufal, že nový akční snímek Snake Eyes: G.I. Joe Origins… (viac)

Co nového chystá M. Night Shyamalan?

Co nového chystá M. Night Shyamalan?

28.09.2020

Režisér M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Rozpolcený) si přes léto sehnal poměrně solidní obsazení pro svůj tehdy nepojmenovaný nový snímek. Nyní však slavný tvůrce konečně odhalil, o co vlastně v… (viac)

Reklama

Reklama