Reklama

Reklama

Ninja korytnačky: Mutantský chaos

  • Česko Želvy Ninja: Mutantí chaos (viac)
Trailer 19

Keby neprišli do kontaktu so záhadným zeleným slizom, boli by z nich obyčajné korytnačky z kanalizácie. Keby sa nestretli so zmutovaným potkanom Splinterom, nestali by sa z nich majstri bojových umení a menovci legendárnych renesančných umelcov Donatella (Donnie), Michelangela (Micky), Leonarda (Leo) a Rafaela (Raf). Ale inak sú to úplne normálni tínedžeri, ktorí milujú dobrodružstvo a neznášajú nudu. Tej majú v poslednom čase dosť, pretože Splinter ich pozorne stráži v ich kanalizačnom brlohu. Celkom oprávnene sa bojí, že ich ľudia neprijmú. Ale aj tie najlepšie bezpečnostné opatrenia majú svoje medzery a jedného dňa korytnačí chlapci preniknú do jednej z nich a narazia na April. Obyčajné ,,ľudské,, dievča, ktoré sníva o tom, že sa stane neohrozenou reportérkou. Spoločne sa rozhodnú vydať po stopách Superflyho, tajomného vládcu podsvetia, na ktorého je polícia krátka. April dúfa, že vďaka tomu si obyvatelia mesta konečne vydýchnu, a korytnačí chlapci dúfajú, že ako superhrdinov ich svet prijme ľahšie. Bohužiaľ, nikto z nich nepočítal s tým, že Superfly je obklopený armádou nebezpečných zmutovaných zločincov, ktorí sa takýchto zelenáčov rozhodne neboja. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 19

Recenzie (141)

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $70miliónov║ Tržby USA $118,613,586║ Tržby Celosvetovo $180,513,586▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Ďalší pokus z ninja korytnačkami, skoro vyšiel. No animácia je jednoznačne zaujímavá, pestrá, tam nevidím problém. Zábavnosť, frky, v pohode, poväčšinou, pokiaľ nemiera do humusu. To čo porobili z postavou April O Neill otras - grc, to ako tak trošku dojebkali, ďalej uletenosť tak trochu aj nad mieru. Neviem ale toto už ani nie je moc pre decká. /60%/ ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Reštart príbehu jedného z mojich hrdinov detstva na solídnej úrovni, predovšetkým však z pohľadu vizuálnej (miestami avantgárd) stránky. „Nová“ časť príbehu je spíš priemerná, miestami dokonca je to aj sklamanie, pretože od „writerov“ ako Seth Rogen by som očakával ráznejšie dialógy, vtipky a menej konvenčné riešenia. K pokračovaniu som však otvorený, podobne ako aj tvorcovia (viac post-scény pred záverečnými titulkami). P.S.: jedná sa o rozhodne lepšiu vec, čo minulý rok vypustil do sveta Netflix. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Reklama

BoXBe 

všetky recenzie používateľa

Pokud se nebudu snažit o objektivní hodnocení, tak čistě subjektivně je to úplně na pohodu animovaný film na prázdné kino s šestiletým synkem s balíčkem kuřecích nuget. Místy vtipné (místy jen s pokusy o vtip, místy ani to ne), originálně animované (místy vizuálně přeplácané), s jasným příběhem (s nějakou velkou nestvůrou --- proč zase?). Bavili jsme se, občas zasmáli, "ty bitky byly hustý, že tati", hotovo, placáka, díky, slib splněn, byla to legrace. I já si to užil. Byl to nejlepší film roku, léta nebo tohoto měsíce, či týdne? Ne, to určitě ne. Potřebuju vidět líbačku krysy s broukem a smyčku se zvracením? Ve znuděném Hollywoodu možná potřebují, já ne. Mně by stačily solidně normální Ninja želvy s jednoduchou zápletkou a trochu lepším scénářem, co se hlášek týče. Dyk a Všechnoparty v dabingu jsou hodně slaboduché momenty. ()

jacko 

všetky recenzie používateľa

Hodne zajimavy (rozumej povedeny) vizual doprovazeny fajn zvukem a naslaplym soundtrackem. Scenaristicke upravy postav me nijak nerusily a dejove to celkem odsypalo, teenage tema ok. Co mi ale vadilo hodne, je dabing a predevsim naprosto dementni uchopeni nekterych prekladu (proc tam cpou koncert Vondrackovy a podobny kokotiny?). Za to bohuzel hvezda dolu, snad bude do budoucna prostor pro puvodni zneni, ktere by to mohlo napravit… ()

Maximilianus 

všetky recenzie používateľa

Na moje prekvapenie to bolo menej detinské než som čakal. Samozrejme tam nejaké momentíky boli, ale zdá sa mi, že film mal byť cielený na trochu staršie publikum (teenageri a možno pamätníci klasických ninja korytnačiek). Vizuál bol zaujímavý a mierne netradičný,  ale pripadalo mi, že chce konkurovať paralelným svetom Spider-Mana. Príbeh lepší priemer, humor sa nejaký snažil byť ale u mňa nefungoval a hodnotenie 7/10. ()

Galéria (86)

Zaujímavosti (2)

  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu. (pds)

Súvisiace novinky

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

Jak si zatím v létě vede Hollywood?

10.07.2023

V celkových číslech relativně dobře, ačkoliv za sebou má několik neuspokojivých výsledků z kin a novým titulům z úspěšných franšíz se nedařilo tolik, jako v minulosti. Celkově Hollywoodské filmy na… (viac)

Comic-Con čelí krizi

Comic-Con čelí krizi

24.06.2023

Je to pár dní, co pořadatel herní akce E3 oznámil, že se letošní i ten příští ročník ruší. Důvody jsou zřejmé, většina herních společností si začala pořádat své vlastní online konference, a když už… (viac)

Reklama

Reklama