Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Desaťročná Cécile sa spolu s matkou Louise presťahuje do dedinky na juh Francúzska. Začleniť sa medzi ostatné deti nie je jednoduché, Cécile však začne robiť starosti aj čosi ďalšie. Zistí, že v cirkuse, ktorý sa usadil neďaleko, týrajú poníka Poly. Rozhodne sa zviera zachrániť a naplánuje útek. Prenasledované obávaným vedúcim cirkusu a záhadným Victorom sa Cécile a Poly vydávajú na útek plný zvratov, na cestu dospievania, ktorá ukáže silu skutočného priateľstva. (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (3)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Patetické, nudné a priemerne zahrané. Pre malé dievčatá to ale môže byť celkom fajn. Alebo keď vonku prší a človeku sa chce spať. 30/100 ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Poly patrí k príjemným snímkom s milou a rodinnou atmosférou, ale s nekončiacim klišé a neskutočne stupídnym záverom. Ako detský príbeh je to natočené fajn a dá sa povedať, že šablónovito podľa množstva podobných už natočených filmov. Takže nič nové pod slnkom a za mňa len ťažký priemer. 55 % ()

Reklama

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Režisér Nicolas Vanier je gýčiar, ale to nevadí, gýč dnes letí. A to až tak, že Poly išiel v lete v SK kinách. To len aby českí diváci vedeli, o čo takmer prišli. Ak by som si kúpil lístok do kina na toto, tak ma asi porazí. ()

Galéria (44)

Reklama

Reklama