Reklama

Reklama

Až na Měsíc

  • USA Over the Moon (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Animovaný muzikál o dívce, která si postaví kosmickou loď a vydá se hledat mytickou měsíční bohyni. Režie se ujal legendární animátor Glen Keane. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (64)

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Eeeeh já mám docela ráda mýty a báje z celého světa a jako malá jsem měla takovou pěknou pohádkovou knížku s čínskou pohádkou, ale tohle bylo... Přeplácaný. Neony, čínští mimoni a spooooousta příšernýho zpíváníčka... To prostě už znovu nechci vidět. Začátek se mi líbil a byla jsem zvědavá, kam to celé bude směřovat, ale teda tohle mě zaskočilo. Brrrr, dvě hvězdy za odvahu inspirovat se čínskou mytologií, jinak to byla kýčovitá hrůza. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Film má parádní animaci , aby taky ne, když za ním stojí to samé studio co natočilo Sněžného Kluka. Jinak příběhově je to parádní svět je zajímavý a plný různých tvorů a i písně až na jednu zhruba ujdou. Závěr je pěkně dojemný, pasuje tam a není to nic na sílu jak v některých animákoch (Toy Story by mohlo vyprávět) mínus pouze za toho kluka což je strašný potrat a kdyby na konci umřel místo té matky třeba škoda by ho nebyla.. Dám plný počet jelikož zatím mě to přijde to nejlepší co z animáků vyšlo tento rok. R,i.p. Audrey Wells scénárista Psího Poslání a Krále Džungle ()

Reklama

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Skutočne krásna animácia s dokonale zvládnutými technickými detailami ako napríklad mesačný prach. Navyše na šikmáčov viac ako milé postavy a originálny príbeh. Áno, nemá nič spoločné s reálnejším svetom, ktorý nám je ukazovaný v prvej polhodine, ale veď animák má byť o fantázii. Čo je slabinou sú piesne na zemi. Tá prvá pieseň na mesiaci už bola iná káva. A suprová scéna vrátane dobrej piesne bol Ping pongový zápas. Áno, je to taký animovaný muzikál. Celkový dojem je milým prekvapením. 70% to môže reprezentovať úplne v pohode, preto sa prikláňam ku štyrom. A základná myšlienka? Akýkoľvek smútok v živote, musíte zanechať za sebou a ísť ďalej. Život je totiž dar darov. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Pekná animácia a spočiatku aj zaujímavý príbeh, ale zhruba od polovice už sú to len také čínske haluze v žiarivo neónovom prevedení, ktoré absenciu deja a zmyslu nahradia množstvom otravných pesničiek. Tým nepomáha ani to, že na NF má film špičkový dabing a tie songy sú prespievané naozaj perfektne. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Over The Moon" je veľmi príjemné animované prekvapenie z Netflixu. Keby bol stred filmu rovnako super ako úvod a záver, tak by to bol jeden z najlepších filmov roku. Lebo práve v strede sa dočkáme všetkých starých klišé, ktoré už poznáme a vieme ako príbeh bude pokračovať. Ak by som si odmyslel, že niektoré momentky boli jemne predvídateľné (ako napríklad na aký dar to vlastne Chang'e od Fei Fei chce), tak to fungovalo veľmi dobre. A okrem toho tie animácie. Wow. Absolútne dych berúce animácie. Časti na Zemi sú veľmi nádherné vo svojej skutočnosti, vesmírne časti naopak nemajú toľko kontúr a pôsobia viac abstraktne, no súčasne veľmi farebne a živo a film dokonca mixuje do toho ešte aj 2D animácie, ktoré sú absolútne nádherné. Tých tu až toľko nie je, no sú absolútne vrcholové. Tlieskam. Postavy sú takisto dosť dobré. Nie sú do počtu, každý vo filme má svoju rolu a vedia prispieť k filmu či už veľkou dávkou srdca a príjemných momentiek, alebo humoru. A dospeje to do absolútne skvelého finále, kde som si povedal, že všetko dopadlo ako malo a dokonca v jednom momente ma skoro film dohnal k slzám. Takže to všetko sú pozitívne stránky. No druhá tretina filmu je ten moment, kedy sa veci začnú trošku kaziť a hlavne to prestane byť veľmi zaujímavé. A okrem toho sa to nevie poriadne sústrediť na všetky postavy, lebo každý z nich sa ocitne na úplne inom mieste a je to náročné skoordinovať. Je tu niekoľko zaujímavejších momentiek a pár fórov, ktoré pobavili, no celkovo som mal pocit, že v strede sa film začal trošku rozpadať. Našťastie to zachránilo výborné finále. Film môžem osobne odporúčať. Pre mňa je to skvelý film určený pre celú rodinu. Napriek jeho mínusom ho musím náležite oceniť. Hodnotenie: B+ ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (3)

  • První animovaný film od Sony, který měl premiéru na Netflixu a ne v kinech. (SONY_)
  • Audrey Wells napsala scénář před svoji smrtí v roce 2018. Tento snímek je jí také věnován. (SONY_)

Reklama

Reklama