Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tamar Rabinyanová vstupuje do Teheránu, aby neutralizovala armádní radarové systémy a umožnila izraelskému letectvu bombardovat íránský jaderný reaktor. (Apple TV+)

Recenzie (5)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Velmi dobra atmosfera. Zo dva-tri zname charaktery z Izreala, ktori si zahrali i v Homelande. Pribeh vyzera zaujimavo a napatie fungovalo. Zmrveny zaver otvara moznosti. Som zvedavy, ako si s tym hacker-chick poradi. Je jasne, ze z pera izraelcanov to bude oslava ich tajnej sluzby. :) Ked si dam do porovnania s nimi tu nasu, slovensku, citim sa smiesne. Vyborny hudobny i zvukovy podmaz. 80% ()

Reklama

fhe_verdict 

všetky recenzie používateľa

Základná premisa filmu „I’d rather die then stay in Tehran” a super extra tajná agentka, ktorá je odkopan8 3 sekundy po tom ako vyjde na svetlo dávajú tušiť, že sa bude variť silno propagandistická polievka. V prvej scene v Teherane nesmie chýbať zápcha kvoli verejnej poprave skorumpovaneho managera z ktorej sa agentke krajiny bombarduj[cej deti v Palestíne obrátil žalúdok. By ma zaujímalo čo by takáto citlivá agentka urobila nevinnému úradníkovi, ktorý by odhalil jej prestrojenie. Sakra, keďže Mossad ovláda aj jordánske lietadlá tak tie predchádzajúce vety budem krvopotne vysvetľovať imigračnému policajtovi v Tel Avive. Akčná, remeselne natočená špionážna oddychovka. ()

tomik99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po Faudě jsem zamířil na Teherán a musím říci, že dobré. Izraelci opět nezklamali. Uvidíme, kam ale dále povede IT zápletka, snad to nebude moc velký deus ex machina. Začátek ale parádní :-) ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama