Reklama

Reklama

Trojuholník smútku

  • Česko Trojúhelník smutku (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Model Carl a jeho partnerka, modelka a influencerka Yaya, sú pozvaní na plavbu luxusnou loďou. Spoločnosť im na nej robí vybraná smotánka: bohatý starý mládenec hľadajúci životnú lásku, výstredný ruský obchodník či britskí manželia obchodujúci so zbraňami. A všetkému vládne kapitán, ktorý je večne opitý a cituje Marxa. Spočiatku ide všetko podľa plánu. Ale počas prichádzajúcej búrky a sedemchodovej kapitánskej večere sa všetko začína komplikovať a charaktery cestujúcich sa postupne začínajú ukazovať v pravom svetle. (ASFK)

(viac)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK

Uživateľ petr.c17 zmazal svoj príspevok.

Uživateľ petr.c17 zmazal svoj príspevok.

Rewol

Rewol (hodnotenie, recenzie)

Podľa hodnotení a recenzií som očakával super satiru a obnažené charaktery postáv až na kosť a skvelú zhmotnenú myšlienku o realite. Nakoniec z toho vyšla "krávovina" plná klišé, trápnych vtipov zo 4. cenovej a s charakterom postáv, ktorých hĺbka vnímania je asi na úrovni mikrometra. Od odpadu to zachraňuje iba to, že "opitý klišoidný kapitán" sa držal za zavretými dverami až do polovice filmu. Jediná ako tak "charakterná postava" je ten predavač hovien z východnej Európy, zvyšok nestojí ani za jedno kilo houen čo ten Rus predával...

Wez

Wez (hodnotenie, recenzie)

Ty vole,co toto bylo????!!!!!Já jsem podle toho hodnocení čekal ňákou veleprdel u které se budu za břicho popadat a dostal dvě a půl dlouhou nudnou kravinu na které byla dobrá jen ta kapitánská večeře,před tím i potom se to táhlo jak sopel-totální sračka a ztráta času!!!!!!👎

dr.horrible

dr.horrible (hodnotenie, recenzie)

Simheona

mne sa scény so zvracaním tiež nepáčili. ako satira je ten film podľa mňa fajn, ale všetky ostatné östlundove filmy sú o dve triedy lepšie.

Simheona

Simheona (hodnotenie, recenzie)

Scény se zvracením mi teda vtipné nepřišly. Naopak, odporně nechutné. A jako společenskou satiru jsem to teda vůbec nevnímala. Spíš mi to přišlo jako přehlídka nezajímavých lidí. Špatný výběr herců a nudný scénař. Jediný, kdo ve filmu na chvíli dokázal upoutat mou pozornost, byl Woody Harrelson.

na príspevok reagoval dr.horrible

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Uživateľ Dadel zmazal svoj príspevok.

MMXIII

MMXIII (hodnotenie, recenzie)

Nevíte kdo je to ta na tom plakátu jak zvrací to zlato nebo co to je? To je  Sunnyi Melles  ? Ď. 

na príspevok reagoval Dadel

Dadel

Dadel (hodnotenie, recenzie)

Psychor

Plakáty se dělají hlavně pro veřejnost, ne pro porotu. Do začátku distribuce v září mají ještě čas nějaký udělat.

Psychor

Psychor (hodnotenie, recenzie)

Jak může někdo soutěžit v Cannes, když ke svému filmu ani nedokáže vytvořit plakát? To bych se před porotu styděl předstoupit. 

na príspevok reagoval esmo52, Dadel

fimler

fimler (hodnotenie, recenzie)

Film nemá plakát nebo proč Čsfd ještě výherci v Cannes nepřidalo plakát?:D

na príspevok reagoval Ernia

Súvisiace novinky

95. Ceny Akademie - nominace

95. Ceny Akademie - nominace

24.01.2023

V úterý 24. ledna proběhlo vyhlášení kompletních nominací pro 95. ročník předávání cen americké Akademie filmového umění a věd (AMPAS), během něhož herci Allison Williams a Riz Ahmed oznámili, jaké… (viac)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (viac)

Reklama

Reklama