Reklama

Reklama

Sladké pokušenie

  • USA Icing on the Cake (viac)

Obsahy(1)

Victoria Worthingtonová (Katrina Norman) je talentovaná cukrárka, ktorá dodáva svoje luxusné torty na svadby, galavečery a veľkolepé večierky, zatiaľ čo domov chodí sama a úplne vyčerpaná. Pri doručovaní jednej zo svojich tort si pomýli bohatého a obletovaného slobodného mládenca Jacoba Adamsa III. (Brad Benedict) s čašníkom, ktorý pracuje na svadbe. Victoria využije tohto tajomného muža, ktorý si hovorí Jake, aby jej pomohol doručiť tortu. Zdá sa, že je medzi nimi zvláštne spojenie a osud zariadi, že sa neskôr znovu stretnú v kaviarni. Nakoniec ju sprevádza na protest proti spoločnosti Adams Development, ktorá plánuje zbúrať jej milovanú cukráreň, ale vôbec netuší, že Jake je jedným z Adamsovcov z firmy Adams Development. Victoria sa zamiluje, ale prežije ich láska, keď zistí, že Jake je v skutočnosti Jacob Adams III. a zachráni svoj podnikanie? (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Na začiatku tu máme dve kamošky, pričom jedna vyzerá, akoby tej druhej stále kradla večeru. Obe súťažia v lepení umelých rias, pričom tá vypasená pridala aj obočie alá trojuholník a neliečiteľné kruhy pod očami. Mihne sa aj krava, ktorá nerieši nič iné, len kde sa pochváliť, koľko má followerov a divákov na vlogu, pritom s tým ksichtom by ju nesledoval ani posledný zúfalec. Celkový výber hercov je veľmi mrzutý, dá sa povedať, že akoby ich vyprali zo starými ponožkami a hodili ich rovno na plac. Film obsahuje aj sci fi vložky ako napríklad, že osem protestujúcich blbcov vystraší developerskú firmu a dokonca majú dosah státisícov sledujúcich ľudí, ktorí za nimi stoja. Len na ten protest nikto nechodí. A nakoniec developera, ktorému ide o ťažké milióny presvedčí jedna torta, ó aké reálne! ()

Simon.Dobes 

všetky recenzie používateľa

Prepáč, Brad, ale hrať fakt nevieš + slovenský dabing ti vôbec nepomohol. V skutočnosti je to dosť jednoduchý a predvídateľný film. Ale je to celé také milé a ako oddychovka fajn. ()

Reklama

Galéria (26)

Reklama

Reklama