Reklama

Reklama

Beštiálna sestrička

(TV film)
  • Česko Anděl smrti (viac)

Obsahy(1)

Mira (Abbie Cobb) a Todd (Sean Faris) sa ťažko vyrovnávajú s diagnózou svojho syna, svalovou dystrofiou, ktorá si vyžaduje nepretržitú starostlivosť. Najmú si preto súkromnú zdravotnú sestru Gwen (Lyndon Smith), ktorá sa zdá byť pre ich syna dokonalá. Ale keď sa Mira začne neustále cítiť unavená a trpieť nevoľnosťami, vyjde najavo, že Gwen je „anjel smrti“, ktorý má v úmysle zaujať Mirino miesto v rodine a urobiť z nej svoj trvalý domov. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (8)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Veľký útok na mozgové bunky, po Beštiálnej sestričke hrozí výrazný deficit šedej kôry. Dejú sa tu také paranormálne javy, ako že mobil so správou ostane v rukách ženy svietiť celú noc. Alebo sa dozvieme, že nie studená, ale teplá sprcha vraj preberie aj mŕtveho. Následne vidíme, že nie je problém zabiť človeka úderom umelohmotnej vázy do chrbta v oblasti deviateho až dvanásteho rebra. Po vražde sa však o mŕtvolu nestaráte, idete ďalej utierať prach. A to všetko je zavŕšené drevenými hercami, že by aj lesná guľatina trpko závidela, ako málo meravosti v sebe má. ()

Reklama

Tipko 

všetky recenzie používateľa

Dobrá TV dráma. Nie raz sa stáva, že šialená opatrovateľka detí či zdravotná sestra ničí životy a vzťahy druhých, najmä v rodine iných, aby dosiahla svoje diabolské ambície. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama