Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá Phoebe (Katharine Hepburn) je zamilovaná do doktora Browna (Franchot Tone). Ten jej v očakávaní sobáša oznámi, že odchádza do napoleonských vojen. Sklamaná Phoebe zriadi školu pre deti, aby mala na nájomné. Po 10 rokoch sa Brown vráti a aby ho nepríťažlivá Phoebe konečne získala, začne sa vydávať za svoju mladšiu neter, energickú Livvy... (Flego)

(viac)

Recenzie (6)

Dale 

všetky recenzie používateľa

Napriek skreslenému hodnoteniu nejakých multinickov, nejde o ničím výnimočnú rom-kom. Príbeh nie je príliš zaujímavý, ani príliš uveriteľný (Kate si oblečie iné šaty, trochu sa upraví a už ju jej milý nespozná?, trošku mi to pripomenulo Clarka Kenta), hlavný mužský hrdina nevýrazný, no ani Katharine neexceluje tak, ako sme na ňu zvyknutí, ani len anglický prízvuk nenahodila (ale to asi nebolo v tejto dobe také dôležité, ako som si všimol aj v iných filmoch, kde Američania hrali Britov). Proste film na jedno pozretie, na ktorý rýchlo zabudnete. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Sympaticka, vyborne odsypajuca komedia o holke, ktora nie je extra pritazliva a rozhodla sa ... ale sak si to pozrite. Jeden z najlepsich filmov Georgea Stevensa /Gigant 1956, Woman of the Year / : 95 % ()

Reklama

Hollohlaway 

všetky recenzie používateľa

Dost zmatené a scenáristicky divně vypointované. Katharine Hepburn je v obou polohách fajn, ale jinak je to dost ubulená romanťárna jak ze šestákových románů, plná nyvých pohledů, nepochopitelného nepochopení všech postav navzájem a jen pár vtipy. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Roztomilá romantická komédia o nepríťažlivej Phoebe, ktorá sa začne vydávať za koketnú Livvy, aby dobyla muža svojho srdca. Obe postavy hraje samozrejme Katharine Hepburn a ako býva zvykom, jej herectvo ozdobí aj tento film. Istá divadelnosť sa snímke nedá uprieť ( predlohou je hra J.M.Barrieho, ktorá sa hrala v minulosti aj v našich divadlách pod názvom V tichej uličke ), ale natoľko srší vtipom, že si to divák ani neuvedomí. Zaujímavosťou je, že na Broadwayi nedosiahla takého úspechu ako v Londýne, a dokonca ani tento film nemal v USA veľký úspech. Prvý komentár. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama