Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sebestředná tanečnice, která v konkurzu na Broadway pokazila, co se dalo, se neochotně vrací domů a souhlasí, že připraví skupinku mladých outsiderek na velkou soutěž. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (45)

fraktal 

všetky recenzie používateľa

Velké zklamání z Netflixu - který je mou srdcovkou právě protože (_obvykle_) je výrazně jiný než HBO). Tohle už ale svým 100% cliché, 0% funn, 0% suprise & 0% real ale nebylo ani Hallmark family "friendly", tohle byla Disney omalovánka pro děti (a ještě jen a výhradně holčičky). Pokud by se toto líbilo mé dceři, poznal bych, že mne už pánbůh opravdu nenávidí... :( ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

po shlédnutí 365 dní by libovolný film působil jako balzám na duši a Feel The Beat to dokázal na výbornou.Je to sice plné všech klišé,které se kdy použily v tanečních filmech (namyšlená pipna,která neuspěje,po návratu domů se chvíli chová jako debil,následně si vše uvědomí,všechno začne zázračně fungovat,aby se nakonec zase zachovala jako debil a uvědomila si vše ještě jednou),ale díky tomu,že si FTB na nic nehraje a celkem otevřeně se všemi těmito věcmi pracuje je ve finále příjemnou a místy i dost vtipnou oddechovou jednohubkou...60% ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Feel The Beat" je filmom, ktorý ste videli skôr, než si ho pozriete. Od začiatku do konca je to ťažko predvídateľné a viete odhadnúť úplne všetko čo sa stane. Je to v podstate viac Hallmark filmom, než Netflix filmom, ale to tu nebudem teraz rozoberať. V momente ako viete, že vezme April partiu absolútne nepripravených tanečníc na súťaž viete presne čo sa bude diať. Na prvý pokus absolútne zlyhajú, no nejakým šťastím ostanú v súťaži. A začnú makať, začnú sa spoznávať, vybuduje sa medzi nimi väčšia dávka dôvery, April nebude postupne taká sebecká a zrazu sa im začne dariť a budú úspešní a vyhrávať, no tesne pred finišom dostane April vytúženú ponuku ... a nebudem ďalej hovoriť, lebo z toho krátkeho popisu viete presne čo bude pokračovať. Videli sme to miliónkrát a dokopy v rámci príbehu to moc noviniek neponúka. No na druhú stranu to je treba vedieť aspoň nejako dobre zaobaliť. A film si našiel niekoľko dobrých nápadov. Napriek tomu, že April je viac-menej klišé postava, tak sa mi páči, ako sa postupne bude vyvíjať, ako začne viac chápať svoju novú rolu učiteľky a ako to začne postupne jedno za druhým fungovať. Je super vidieť, že decká môžu byť rôzne a dokážu v sebe nájsť skryté talenty, ktoré sa budú dať použiť. A musím povedať, že mi je veľmi vtipné, keď April doslova v depke má túžbu vyžierať blok syra. To som asi nikdy nevidel. Myslím si, že srdce to má na správnom mieste, vtipné momentky väčšinou fungujú a film má celkovo príjemnú atmosféru. Mimochodom je treba uznať, že choreografie sú veľmi dobre spracované a dobre sa na jednotlivé tance pozerá. Môj najobľúbenejší je asi práve vystúpenie pred finále. Má to v sebe aj veľmi pekný odkaz. Možno aj preto ma štvalo, že sme museli ísť zase cestou klišé k nasledovnej scénke, pričom sme si ju v tomto prípade skutočne mohli odpustiť. Nielenže vieme čo sa stane, ale absolútne to nekorešponduje s tým, čo sa April za posledné týždne naučila. A je to maximálne nasilu. Ale film ma neurazil a celkom som si ho užil. Takže mu dám svoje najnižšie pozitívne hodnotenie. Napriek všetkým mínusom som rád, že som ho videl aspoň raz. Hodnotenie: B- ()

bearmeedek 

všetky recenzie používateľa

Kdysi jsem viděl pár tanečních filmů, bylo to v jiné době a člověk se na to jinak díval. Tento film není nic nového, naprosto předvídatelná linka, ale přece je tu něco nového. Je to o malých dětech a to dává této záležitosti jiný ráz. I když film cílí na jinou věkovou kategorii, tak neurazí, dá se párkrát u něj zasmát, a když nechcete každý den drtit mexické kartely, dá se i takto vypláchnout hlava. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Veľmi milé prekvapenie! Takto som sa už dlho nenasmial na nejakej americkej komédii :D Aj keď scenár bola klasická schéma, o ktorej snáď nikto nepochyboval, ale komediálna stránka toho celého bola fakt vydarená - hlavne všetky tie tréningy a tanečné vystúpenia, ale aj tie konverzačné vsuvky. Postava egoistickej mrchy slečny April bola skvelá, a očarujúca Sofia Carson ma neuveriteľne bavila. Inak to pôsobilo fakt ako vystrihnuté z nejakej Disneyovky, akurát tam by sa asi držali morálne viac pri zemi a niektoré scény by museli ísť zrejme bokom. Za mňa bez váhania 4* (jedna hviezda dole len za tie schematické klišé). ()

Reklama

Reklama