Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka teenagerov prázdninujúcich v trópoch sa vyberie člnom na ostrov, ktorý vyzerá byť neobývaný. Samozrejme čoskoro zistia, že ostrov je obývaný bohatým samotárom a jeho personálom. Hostiteľ najprv pôsobí pohostinne, no rýchlo ukáže svoju pravú tvár a snaží sa zavraždiť všetkých svojich návštevníkov... (matriosa)

Recenzie (3)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Komu se líbil film The Most Dangerous Game(1932) mohl by být spokojen i s tímhle. Je to jakási obdoba tohoto filmu. Nebo aspoň mě to přišlo ledasčem hodně podobný. I zde poslouží lidi jako lovná zvěř. Navíc i zde je o5 krátká stopáž kde není prostor pro nudu. Za mě slabší 4 hvězdy. ()

Reklama

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Očakávania nudného a amatérskeho hororu resp. trileru sa nenaplnili! Pre mňa témou zaujímavý snímok odohrávajúci sa na tropickom ostrove obývanom Dr. Albertom Balleauom – zanieteným lovcom a zberateľom trofejí exotických zvierat a špeciálnych exemplárov, o ktoré sa podobne ako Prof. Henry Jarrod (Vincent Price) vo svojom “DOME Z VOSKU“ stará s láskou a potrebným zmyslom pre detail. Novodobý Dr. Moreau nestojí o experimenty za života, to čo ho láka je plná vitrínka zosnulých vysvietená bodovým osvetlením. Čím rôznorodejšie naaranžovaná strnulá póza – výjav určený pre potešenie oka, nahnanie strachu, odporu a fascinácie, tým lepšie. Štvorica mladých dovolenkárov – objaviteľov už objaveného ostrova, sa vďaka ich túžbe po nepoznanom dostáva až do honosného sídla Dr. Alberta situovanom uprostred pralesa. Vitajte priatelia moji! Na oko kultivovaný hostiteľ má vo svojej tajnej, panoptickej jaskyni ešte nejaké tie miesta voľné a pripravené k zaplneniu. GOOD FIGHT, GOOD NIGHT! ### Dnes už jednoznačne striedma variácia témy exotického lovu ľudí ponúkne okrem atmosféry, prijateľne využitej minutáže, dokonca aj náznaky gore scénok vrátane vytekajúcej krvi z čerstvo utŕžených rán. Bolo príjemné sledovať ešte tieto klasické filmové postupy bez množstva špeciálnych efektov, nahých žien a šialenej, neustále napredujúcej akcie, mixujúcej dokopy všetko, čo len béčkovú myseľ napadne. Ak by bol záujem sa pozrieť na rovnakú tému akú ponúkol “Bloodlust!“ len spracovanú tak odľahčeným spôsobom, že šaty ženskej koristi a myseľ hlavného lovca sa povoľne rozplývajú v nenávratno, potom je tu od toho k dispozícii napríklad titul – SLAVE GIRLS FROM BEYOND INFINITY (1987). ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama