Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odvážná a bystrá Pixie (Olivia Cooke) se rozhodne, že je na čase opustit její venkovské rodné město a kriminální rodinu, a cestou pomstít smrt své matky. Její plán: svést pár gangsterů do obchodu s drogami a ukrást výdělek. Všechno se ovšem zvrtne a Pixie musí prchnout z Irska, kde na cestách potká dva naivní kamarády (Ben Hardy, Daryl McCormack), kteří se rozhodnou Pixie pomoct bojovat. (mikki089)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (5)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Neviem. Mne prišlo "Pixie" ako dobre spracovaná čierna krimi komédia. Ak by som bol aj jediný tak mi to nevadí, lebo som sa na filme skutočne bavil. Olivia Cooke je veľmi vtipná a celkom obdivujem jej postavu Pixie, čo počas tej hodiny a pol dokáže. Je riadne prefíkaná a šikovná a v podstate si zo všetkých postáv spravila svoje vlastné šachové figúrky. A chodia presne tak, ako ona chce. A nikto ju pritom reálne ani neodhalí. Takže je to síce poriadny pokrytec, ale bavilo ma ju sledovať. A postavy ako také sú podľa mňa tiež vtipné, herci do toho dávajú všetko a humor ma úprimne bavil. Niekedy sú tu síce momentky, ktoré absolútne nedávajú žiadny zmysel, ale nakoľko som sa pri filme bavil som to nejako výrazne neriešil. Ale je pravda, že Colin dokázal niekoľko dní prežiť v kufri auta a ani raz nedal nikomu signál, že je nažive. Nepotreboval očividne nič ani jesť, ani piť, a zrazu je proste živý a v pohode (viac-menej). Alec Baldvin má niekoľko dobrých hlášok počas záverečného finále. To je ukážka ako vyzerá mafia kňazov. A tým nemyslím, že sa pretvarujú. Sú to skutoční kňazi, ktorí sú ale reálne mafiánskou skupinou. Funguje to lepšie než som čakal. Film sa vie občas stratiť vo svojich vlastných myšlienkach ale ako celok to pre mňa fungovalo. Myslím si, že svoju prácu film zvládol ideálne. Možno budem v menšine, ale spolu s manželkou sme sa na tomto bavili. Hodnotenie: B+ ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabý príbeh, ktorý neťahá diváka, hudba sa snaží navodiť atmosféru nejakého ostrovného westernu a keďže je v tých končinách zima, museli tu povinne vsunúť scénku s deviantmi. Mne z toho ale teplejšie nebolo a nech hrá slečna Cooke ako o život, na tomto filme ma nič nezaujalo a nepobavilo. Cielené vtipy nevyšli a všetko je to orientované tým Tarantinovsko-Ritchieovským násilím, ale kvalitou je spracovanie na míle ďaleko. ()

Chicharron odpad!

všetky recenzie používateľa

Mám rád irské filmy a irský černý humor. Bohužel tenhle film se vůbec nepovedl a to zejména, když divák v minulosti shlédnul třeba takový "The Guard", který tenhle film převálcuje jak hereckým obsazením, tak scénářem i pointou. Tristní je, že dvojka Brendan Gleeson a Don Chandle v pohodě převálcují jak Colma Meaneye, tak i Alec Baldwina, které se z nějakých nepochopitelných důvodů do téhle srágory podařilo obsadit. ()

xxmurphyxx odpad!

všetky recenzie používateľa

Sračka obludných rozmerov, hrajúca na novú Ritchieovku / Tarantinovku, ktorá zlyháva v úplne všetkom. Od primitívneho príbehu, plochých a prehrávajúcich postáv až po nevkusnú hudbu a jedny z najhorších dialógov. Najhoršie na tom je, ako strašne vážne sa to berie a ako moc si to o sebe myslí, ako moc štýlové to je. Strata času. ()

Galéria (29)

Reklama

Reklama