Reklama

Reklama

Krvavá päsť III.: Prinútení bojovať

  • Česko Krvavá pěst III (viac)

Obsahy(1)

Traja svetoví šampióni v kickboxe Don Wilson, Stan Loginidis a Peter Cunningham vo filme z väzenského prostredia plného nenávisti a násilia. Jimmy Boland (Don Wilson) je svedkom toho, ako sa skupina čenochov podieľa na znásilnení jeho afroamerického priateľa a nakoniec ho zabije. Jimmy neváha a ihneď pristúpi k pomste, pričom sa mu podarí usmrtiť jedného z útočníkov. Ide však o černošského väzňa, ktorý mal silný vplyv na svojich spolusediacich prostredníctvom dílovania drog. Jimmyho trable sa neskončia iba rozzúrením černošskej časti väzenského osadenstva, ale podarí sa mu poštvať proti sebe aj belošskú rasistickú časť väznice. A tak sa Jimmy Boland musí sám vlastnými silami postarať o svoj život, pričom je nútený poriadne nakopať zopár nie príliš prívetivých indivíduí. (pravo)

(viac)

Recenzie (5)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tak já nevím někteří moji oblíbenci tvrdí, že tu došlo ke zlepšení oproti prvním dvěma dílům... No já mám spíš pocit, že to šlo dolů. Wilsona už nekomentuju. Jeho bitky bych se solidním tréninkem a změnou životosprávy zvládnul taky. Příběh další omletý klišé. Tyhle arénovky jsem kdysi žral, ale toto nemělo kvalitu ani tenkrát.15% ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Lepši než předchozí dva dily. Líbila se mi ta vězeňská atmoška, soubojů bylo ale málo a tu hudbu si mohli nechat na nějaký péčko. ()

Reklama

pravo 

všetky recenzie používateľa

Don “Dragon“ Wilson a ďalší borci z oboru kickboxu sa rozhodli zabaviť diváka. Príbeh je síce zasadený do divácky atraktívneho prostredia väznice, ale chýbajú dôležité aspekty, aby sa tento film dal hodnotiť aspoň priemerne. Samozrejme, že u filmov Dona Wilsona nehľadám hlbšie myšlienky, ale scenár by mal aj u takéhoto filmu dosahovať určitý štandard. O herectve jednotlivých osôb by sa taktiež veľmi pozitívne vyjadrovať, ale haniť nehercov za ich netalent taktiež nemienim. Najväčšou prednosťou má byť u tohto filmu patrne bojové umenie, ale ja ako laik ho veľmi nedokážem oceniť a iba z pohľadu laického diváka môžem dodať, že ma borci svojimi súbojmi veľmi nezaujali. Takže jedna za väzenské prostredie a jedna za šampiónov v kickboxe vytvára až veľmi slušné hodnotenie tomuto filmu. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama