Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elektrizující sequel k Horečce sobotní noci. Je sice o pět let později, ale Tony Manero a Bee Gees tančit ani hrát nepřestali. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (45)

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Úplnou náhodou čumím na nejaké úvodné titulky a zrazu - réžia Sylvester Stallone... O tomto som vôbec nevedel a navyše Travolta k tomu, no tak ok,, vravím si, tomu dám šancu. Stihol som mrknúť na hodnotenie csfd a nič dobré som tu nevidel. Napriek zlému hodnotenou, mňa osobne film celkom zaujal, medzi hercami to pekne iskrilo, funguje to aj ako romantika, nejakú drámu by som v tom veľmi nevidel. Super atmosféra 80.-tych rokov, hudba, S. Stallone sa ukáže na 3 sekundy v dave na ulici, ale jeho brat Frank Stallone už nejaké minútky nazbieral. Veľkú radosť mi urobil záver, kde si to kráčajúci Travolta pekne reže po ulici a Bee Gees s hitom Night fever k tomu. Presne to som zbožňoval na úvode filmu Horúčka sobotňajšej noci, neviem aká je to súvislosť , ale vraj Stallone natočil nejaký sequel. Ak áno, tak si to prepojil skvele Sylvester... Určite príjemne pozeraťeľný priemer, aspoň za mňa. 60%. ()

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Zo Stalloneho pera a pod jeho taktovkou nevznikol len Rocky, ale aj sequel k Horúčke sobotňajšej noci. Našťastie dal Sylvester na Rockyho slová, že nevie spievať ani tancovať a herectvo i to ostatné prenechal povolanejším. Johnyho fyzičke ale dohovoril iba v tom najlepšom. Príbeh je z tých jednoduchších, John Travolta alias Tony má na háku svoju priateľku a iná kráska zas Travoltu. Do toho plniaci sa sen o dobývaní Broadwaya, tóny Bee Gees, tanec, tanec a ešte raz tanec. Ten zo začiatku nič moc, ako sa však začnú komplikovať vzťahy a aktéri presúvajú do finále elektrizujúce napätie je viac než hmatateľné, svoje tomu pridáva moc pekná zostava ponurého muzikálu "Satanova ulička". Isteže by sa dalo veľa namietať do naivity vzťahov charizmatického tria, ale povedzme si úprimne, v mnohom zrkadlia svet zaľúbených. Ten tiež nebýva premyslený a logický. Film sa stal divácky úspešným a myslím, že zaslúžene. Prečo potom o ňom už dnes nikto nevie? Asi preto, že žánrovo v Stalloneho kariére vyčnieva zhruba tak ako v prípade nešťastného debutu, popritom rozpráva rovnakú pesničku ako v prípade Talianskeho žrebca a čo sa týka Johnnyho, tam hrá predsa len druhé husle. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Patrně nikoho soudného by nenapadlo, že by film o broadwayském baletu měl napsat a natočit někdo jiný než známý elastický labuťák Sylvester Stallone. A já bych si moc přál vidět, kterak svým svěřencům režisérsky předtančoval jejich party. Nicméně výsledek mne nepotěšil, i když bych na Satanovu uličku určitě zašel raději než na klasického Louskáčka. To však není žádné vítězství, protože kdyby žádný balet nikdy nevznikl, tak by můj život rozhodně nebyl o nic chudší. Ale zpět k filmu. Přerod brooklynského arogantního parchanta v manhattanského arogantního parchanta mě vůbec nebavil, nicméně hudební doprovod mi byl sympatický a poskakování na jevišti mi na tváři několik ironických šklebů také vykouzlilo. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Překvapení, poskakující tanečníci v elasťácích mě skutečně bavili, příběhově se sice nejedná o nic převratného (Tony Manero prožívá milostné vzplanutí). Nepokrytě jsem fandil Cythii Rhodes, která v mých očích jasně válcovala tu namyšlenou studenou fuchtli. Pro mě překvapení tohoto roku, protože jsem k filmu přistupoval jako k jasnému kandidátovi na odpad. Hudební směs výživná (hlavně písnička od zcela neznámého Tommy Faraghera - We Dance(So Close To The Fire) a Sly za kamerou (i v jedné scéně, kdy se na ulici šťouchne s Travoltou) ukázal svou velikost. 55% ()

dezert 

všetky recenzie používateľa

To je hrůza, absolutní hrůza! Staying Alive je vlastně Rocky, akorát že bez Rockyho a s tancováním. Stallone se do toho filmu až moc obtiskl. Občas jak kdybych slyšel Rockyho ("Nebudu dělat žádný nahatý věci. Máma si to nepřeje, asi abych nedostal rýmu"). Celá ta sekvence, kde trénujou, tak to je další věc úplně jak z Rockyho, a je dokonce zakončená skoro stejně jak tréniková sekvence v Rockym 2!!!! Ale na druhou stranu byl Travolta namakanej jak blázen a ty taneční čísla byli parádní. A ta písnička na začátku taky, a samozřejmě Staying Alive!!!! Každopádně se tohle totálně nezadařilo. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (7)

  • 6 měsíců před natáčením si Stallone vzal do parády Travoltovo tělo. Sestavil mu jeden ze svých speciálních cvičebních programů. Travolta musel cvičit 6 dnů v týdnu, 14 hodin denně. (McLushi)
  • Film snadno překonal 60% tržeb Horečky sobotní noci a stal se jedním z nejkasovnějších filmů roku. (McLushi)

Reklama

Reklama