Reklama

Reklama

Všetko, všade, naraz

  • Česko Všechno, všude, najednou (viac)
Trailer 2

Žena v strednom veku sa nudí so svojím manželom, začína neznášať svojho otca a veľmi si nerozumie s dcérou, ktorá zase pre zmenu začína neznášať ju. Jej práčovňa smeruje ku krachu a úradníčka z finančného úradu jej k tomu hodila na krk daňové priznanie. Práve sedí na daňovom, keď sa zrazu objaví jej manžel z inej dimenzie a ukáže jej, že má stovky ďalších paralelných životov a nie každý z nich je takýto naprd. Vedľa seba totiž existuje množstvo paralelných vesmírov a všetkým teraz hrozí smrteľné nebezpečenstvo. Na hlavnú hrdinku tak čaká niečo ešte desivejšie, než sú dane, pretože jedine ona môže zlo s veľkým „Z“ zastaviť. Má totiž schopnosť prestupovať alternatívnymi vesmírmi, nasávať z nich schopnosti a zručnosti svojich paralelných ja a tie potom použiť na záchranu všetkých svetov. V jednom je filmovou hviezdou, v inom kuchárkou, v ďalšom majsterkou kung-fu, niekde má namiesto prstov párky, inde si úradníčku z finančného úradu vzala za ženu a niekde je zase obyčajným kameňom. Na všetky svoje ja sa môže napojiť a žiť naraz nespočetné množstvo rozličných životov. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
00:45
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:41

Súvisiace novinky

Nový film dua Daniels má datum premiéry

Nový film dua Daniels má datum premiéry

01.03.2024

Poté, co zběsilý mix žánrů a témat od studia A24 pod názvem Všechno, všude, najednou doslova smetl loňský 95. ročník předávání Cen americké Akademie filmového umění a věd a kromě hlavního Oscara za… (viac)

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

22.03.2023

Je to teprve pár dní, co se režijní duo známé jako The Daniels (Daniel Kwan a Daniel Scheinert) zasloužilo o Oscara za nejlepší režii a vlastně i nejlepší film na 95. ročníku udílení cen Akademie.… (viac)

95. Ceny Akademie ovládlo Všechno, všude, najednou

95. Ceny Akademie ovládlo Všechno, všude, najednou

13.03.2023

V noci z 12. na 13. března proběhl v losangeleském Dolby Theatre slavnostní ceremoniál 95. ročníku předávání prestižních Oscarů, tedy cen americké Akademie filmového umění a věd (AMPAS). Opulentním… (viac)

Reklama

Reklama