Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Lhurgoyf 

všetky recenzie používateľa

Úvodná expozícia, v ktorej taška čerstvo ulúpených peňazí vystrieda niekoľko náručí, a následný zbesilý útek Tokyom, je ohromne svižne natočený, až takmer pripomína Tarantinove eskapády. A ostatok sa tiež nezadá. Unlucky Monkey je multižánrový film, kde sa v jednom momente pozeráme na skutočnú psychologickú drámu, v ďalšom strihu zas na nefalšovanú yakuza kriminálku a v tretej na čiernohumornú absurditku. Toto striedanie zároveň ale trošičku rozbíja film, pretože príliž divák nevie, ktoré scény majú v režisérovej hlave predstavovať aký žáner. Ako napríklad tá, kde jeden zcvoknutý nájomný vrah dostane za úlohu vyčistť troch druhotriednych yakuzákov sediacich v bare. Borec si natiahne zbraň, zastrčí si ju do nohavíc a pri vstupe do baru sa potkne o schodík, spadne na zem, čím nešťastne zbraň vystrelí a rozkašuje mu všetko, čo sa mu nachádzalo v oblasti rozkroku. Traja yakuzáci sa v strachu zbesilo ukryjú na záchod, ku ktorému sa začne nešťastný zabiják pomaly a so šialeným výrazom plaziť, zanechávajúc za sebou červeno-žltú stopu, a sypajúc to do papundeklových stien ich úkrytu. Huh, absurdita prvého stupňa. ()

Sysel_CZ 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku to vypadalo na slibně vypadající černou komedii založenou na smůle, ale všeho s mírou. Komediální složka byla ke konci zadupaná složkou psychologickou, která byla zase zadupaná totální nesmyslností poslední části. Zombíka už jsem nevydejchal. Prostě křečovitě rádobyoriginální slátanina snažící se jít směrem krvavě-artových šokujících filmů. ()

gpx 

všetky recenzie používateľa

Tradičně japonsky ujetá gangsterka o (ne)štastném bankovním lupičovi, který uloupí miliony s kuchyňským nožem v ruce. ()

Reklama

Reklama