Reklama

Reklama

Nenávist: Počátky

(seriál)
  • Japonsko Ju-on: Noroi no ie (viac)

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Klasická japonská hororová franšíza Ju-On vznikla podle skutečných událostí, které se odehrávaly po čtyři desetiletí. Hrůzná skutečnost předčila filmový příběh. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (3)

Nenávist: Počátky (2020) 

Nakoniec priemerný seriál pre Netflix, ktorý dejovo predchádza Nenávisti. Ako spomína najväčší filmový fanúšik mladej generácie hororových prvkov je pomenej, ale niektoré najmä v 4 epizóde stáli zato. To je však spolu s vydarenou scénou znásilnenia trochu málo k tomu, aby bol človek k tejto sympatickej sérii viac zhovievavý. ()

Itte wa ikenai ie (2020) (E01) 

Prekvapivo dobrá atmosféra japonského mestečka v roku 1988, keď v rádiu znejú správy o sovietských krokoch pri odstráňovaní následkov katastrofy a o zmiznutí dvoch mladých dievčat v tomto meste. Vzhľadom k tomu, že sa v úvode nič nestalo a vzhľadom k tomu čo za "kvalitu" väčšinou ponúka Netflix je toto viac ako sľubný úvod. Pochopiteľne musel byť natočený v japonsku aby neobsahoval gender bullshit propagandu, ale rúca stereotypy našich končín o dokonalom Japonsku, pretože otec sa k svojej malej dcérke vôbec nespráve dobre avšak ešte horšie sa správa ďalľí k svojej manželke a k dospievajúcej dcére. Úplný záver tiež prekvapil a napriek tomu že tam bolo minimum náznakov hororu je to viac ako sľubný úvod. ()

Rensa suru noroi (2020) (E04) 

Jednoznačne najlepší diel seriálu, vražda tehotnej priateľky a následný amatérsky cisársky rez, pokračovania pátrania po dome a najmä svojský spisovateľ potešili každého fanúšika japonských hororov a najmä pôvodnej Nenávisti. Toto k nej malo naozaj blízko, aj keď s primeranými efektmi plodu čo sa rozpočtu na túto sériu týka. ()

Reklama

Reklama