Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Larry Madden odešel před několika lety z Little River, když ho bohatý rančer Tucker Ordway nechal veřejně zbičovat, aby mu zabránil scházet se s dcerou Corinnou. Teď se Larry stále sžíraný touhou po pomstě vrací do kraje, jehož vládu mezitím přejal podlý majitel saloonu Pearlo's Palace Cibo. Cestou do města Madden zachrání život muži, jehož pronásledují tři pistolníci. Neznámý se po přestřelce představí jako Rex Willard, zeť Tuckera Ordwaye a Corinnin manžel… (dopitak)

(viac)

Recenzie (3)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Povodne som chcel dat vysoke hodnotenie, no logickych chyb tam bolo na mraky. Dale dobre spomina, ze chlap striela spoza kamenov, a niezeby sa skryl, on v klude sa vystrie a caka co bude ...... u westernu  som vide uz daleko lepsie natocene akcne sceny a prestrelky. Namatkovo staci John Wayne, hoci ten mal vo filmoch zbrane, ktore sa nabijali same ......  58 % ()

dopitak 

všetky recenzie používateľa

Solidní "warnercolorová" zábava s poněkud komplikovanější zápletkou, jíž vévodí na pistolníka trochu unavený ale o to bodřejší pohled westerňáka každým coulem, Randolphíka. Nepobral jsem, proč Corinna nechala Larryho jít, a začala ho nenávidět, ale to není podstatné. Na padesátkový western průměrný počet vypálených kulek, ovšem nadprůměrný počet jen postřelených. ()

Reklama

Dale 

všetky recenzie používateľa

Trošku komplikované a nie úplne prezradené pozadie príbehu je trochu na škodu. Vzťahy Maddena s Corinnou, jej otcom a Pearlom sú len načrtnuté, chcelo by to desať minút v úvode navyše, kde by sme videli, čo bolo pred 5 rokmi. Takto ma to nechytilo a neupútalo. Navyše prestrelky, bitky a podobné akčné scény sú zúfalo amatérske. Madden mal šťastie, že mal slepých protivníkov (nielen toho jedného), lebo sa vystrčí spoza skaly pomaly do pol tela a tak strieľa. A nie že vystrelí a skryje sa, ale vystrelí a čaká vystrčený, čo bude. V iných westernoch by vystrčil len klobúk a prišiel by oňho. A nepomohli tomu ani katastrofálne titulky, kde sú často preložené úplne nezmysly a všetci si vykajú, či milenci, kamaráti, proste všetci. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama