Reklama

Reklama

Walker

(seriál)
  • USA Walker, Texas Ranger (pracovný názov)
Trailer
USA, (2021–2024), 49 h (Minutáž: 40–43 min)

Tvorcovia:

Anna Fricke

Hrajú:

Jared Padalecki, Lindsey Morgan, Keegan Allen, Coby Bell, Violet Brinson, Kale Culley, Molly Hagan, Mitch Pileggi, Odette Annable, Genevieve Padalecki (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(69)

Obsahy(1)

Ovdovený otec sa po dvoch rokoch vracia do Austinu, pokúša sa znovu spojiť so svojimi deťmi, stretnúť sa s rodinou a nájsť spoločnú reč so svojím novým partnerom, pričom je čoraz viac podozrivý zo smrti svojej manželky. (Weezy22)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

S televízno-seriálovými rebootmi starších úspešných filmových náprotivkov sa v posledných ~7 rokoch roztrhlo vrece, k čomu rád podotknem – pre diváka asi najhorší produkt od čias vzniku reality-TV. Ukáž mi aspoň jeden vydarený (ale fakt môžeš) a ja ti ukážem stovku katastrofálnych žbŕnd (napr. x), pri ktorých je namieste pochybovať o duševných stavoch tvorcov & súdnosti, oprávnene lamentovať nad opodstatnenosťou ich existencie a tiež vytvárať úvahy a zamýšľať sa, kto je vlastne cieľovka týchto produktov. Walker po tejto žrdi balansuje veľmi opatrne s nábehom spadnúť buď na jednu, alebo na druhú stranu. Hrá mu ale do karát fakt, že už pôvodný počin, v tomto prípade seriál, bol ukážková žumpa, a tak sa nemá moc prečo hanbiť. Pomáha mu tiež o kus schopnejší ansámbel poskytujúci vierohodnejšiu platformu než je obvyklé. Pomerne zaujímavá kombinácia klasickej epizodickej a serializovanej formy, ktorá poskytuje možnosť vložiť sa do deja bez toho, aby prestal rýchlo nudiť vďaka pravidelným obmenám dejiska a udalostí, ma bavila sledovať. Mitch Pileggi nesklamal, ergo jeden z dôvodov, prečo som seriál vlastne pozeral, sa oplatil. Padalecki/Morgan/Annable potešili. Trochu len zamrzí, že atmosféru "zapadákova" (myslené všeobecne na geografický región) si lepšie dával a zvládal napríklad aj taký Reacher, kde nešlo ani o prioritu. Aj napriek všetkému vyššie povedanému celkovo dosť fádne, všedné. Dve hviezdy s absolútne odretými ušami, vychádzajúce čisto iba z mojej slabosti pre kovbojky, Odettku a rurálny Texas. A tiež z faktu, že od žumpy uvedenej v úvode má Walker hodne ďaleko. ()

Galéria (255)

Zaujímavosti (4)

  • Rovnako ako dej seriálu, aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Texas, predovšetkým v metropole Austin. (Real Tom Hardy)
  • Cody Bell hrá kapitána Jamesa, Walkerovho bývalého partnera. V pôvodnom seriáli Walker, texaský ranger (1993–2001) bol Walkerovým partnerom James Trivett. Meno (bývalého) partnera bolo zmenené na priezvisko. (Weezy22)

Reklama

Reklama