Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oběd s Terry přiměje Arabellu přemýšlet o mlhavých událostech předchozí noci a hledat odpovědi u Simona. Zatímco se stále zoufaleji snaží poskládat jednotlivé střípky dohromady, zastaví se u Simona doma – a později se ocitne u dveří zcela nečekaného člověka. Terry se mezitím zúčastní zpackaného konkurzu a znepokojený Kwame spěchá Arabelle na pomoc. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (3)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nič nové pod slnkom, obhajoba užívania drog, neviazaného sexu, feministky, zlý biely muž. Dej, ktorý sa však v prvých 30 minútach vôbec nerozbehol sa konečne niekam pohol, solídny výber skladieb a konverzácie na vysokej úrovni (to myslím ironicky) však do konceptu tohto príbehu zapadli. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Tak pozor, to, čo som Ti vravela v prvej epizóde, nebol klasik reset hlavy. Tam bolo niečo divné. Možno mi ktosi čosi nasypal do chlastu. Preto to okno. Preto tá nejasná spomienka na sex. Navyše, môj dobrý kamoš mi o priebehu chlastačky vypráva tak divne...nepresvedčivo... ...Až to vyzerá, že sa zamotáva do vlastných lživých sračiek. Ale hej, šla som to oznámiť. Vyšetrili ma.". Divoká, no v zásade neškodná vymetačka barov z prvého dielu sa razom mení na zvláštne podozrenie hlavnej hrdinky, mladej spisovateľky Bely na niečo temnejšie. Na možné zneužitie vplyvom zámerne podaného oblbováku v nápoji, droge... Kto vie? Naozaj tu niekto klame a to poriadne. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama