Reklama

Reklama

Mrazivá pasca

  • Česko Mrazivá past (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V odľahlej oblasti severnej Kanady dôjde k zavaleniu ťažko prístupnej diamantovej bane. Zostane v nej uväznená skupina baníkov, ktorým postupne dochádza kyslík. Ich jedinou nádejou na záchranu je tím, na ktorého čele stojí skúsený vodič kamiónu (Liam Neeson), schopný prekonať nebezpečnú cestu cez zamrznutý oceán. Takmer nemožnú misiu komplikuje veľká vzdialenosť, prudká búrka, ale aj postupujúci odmäk. Najväčšia hrozba však ešte len má prísť... (Continental film)

(viac)

Diskusia

PRIDAŤ PRÍSPEVOK
shuster

shuster (hodnotenie, recenzie)

Neskutocne dojebany film. Raz za cas mohli mat aj kamionisti fajny film, ale nie, oni musia dojebat vsetko co sa dalo! Fyzika nefunguje. Snezne retaze sa objavuju a miznu ako sa im paci a co je raz nemozne, inokedy je mozne. Film mal potencial, ale typek z toho zrobil Smrtonosnu pascu 5, bez Wilisa a az absurne prehnanu...

rounen

rounen (hodnotenie, recenzie)

SeTTi

Tam byla odhrnuta stopa na max 1 - 2 kamiony vedle sebe.. Ale oni byli 3, tak jeli za sebou, akorat je to prostě film, tak chtěli mít záběr na všechny 3 kamiony, ale reálně bych to viděl na větší vzdálenost od sebe, třeba odstup 1 km za sebou.. 

SeTTi

SeTTi (hodnotenie, recenzie)

tron

Ono by to mělo být odkaz na Mzda strachu (1953). Jenže tam každý z těch náklaďáků jen jinou trasou. Tady by i dávalo smysl navýšení počtů právě kvůli podmínkám na ledových cestách, kdy měsíc po sezóně je velká šance na to, že auto nedojede. Tři auta s hodně těžkým nákladem, která jedou hned za sebou je hloupost. Jen by se násobilo riziko už jen proto, že oni nedodržují bezpečnost. To už by dávalo větší smysl tam se dvěma poslat pluh protože ta cesta by měsíc po sezóně určitě nevypadala takhle nebo odtahovou, kdyby nastaly komplikace.

na príspevok reagoval rounen

tron

tron (hodnotenie, recenzie)

Prečo šli tri kamióny, keď na záchranu horníkov zjavne stačil jeden?

na príspevok reagoval SeTTi

SeTTi

SeTTi (hodnotenie, recenzie)

Jako, že to nebude žádný zázrak, bylo zřejmé už z obsazení. Ale že to bude až taková kravina, jsem opravdu nečekal. Jediná věc, která tam dávala smysl byla hlavni zápletka. Vše ostatní se snažilo trumfnout pozici nejvíc nelogického momentu filmu. A že ty WTF momenty tvořily nepřetržitý proud. Co 5min to nový. 

Duncan66

Duncan66 (hodnotenie, recenzie)

JokerBaby

To ze na to maji nekteri lide jiny nazor nez ty, ktery si z toho stupidniho filmu zrejme cvrnkul do kalhot neznamena, ze ten videl nevideli do konce a nesledovali ho pozorne....

S tvoji logikou bych zase ja napsal, ze kazdy, kdo tomu filmu dal 3 a vice hvezd, musi mit IQ maximalne 60, nebo nedosahl veku pro ziskani obcanskeho prukazu....

Uživateľ Spiker01 zmazal svoj príspevok.

Irene

Irene (hodnotenie, recenzie)

Film skoro o ničem, ani emoce se tam moc nepovedlo vyždímat. Jedině soundrack je kvalitní. Pan Neeson hraje svůj standard, kam až ho scénář pouští, ale už mu v těchto rolích pomalu dochází arzenál, navíc se obávám, že ještě 2,3 typově podobné filmy a zachvíli si na něj nikdo nevzpomene jako na herce obrovského talentu, který zářil jako Oskar Schindler či Kinsey. Škoda že poslední dobou neustále utápí svůj talent v takových bracích!

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Takže to bude príma film pro normální diváky, ale pro fanoušky tříhodinových romantických asijských kravin to bude k nepřežití.

na príspevok reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Podla mna kazdy, kto tomu da viac ako 2*, je retardovany idiot bez stipky vkusu. Asi ako jedna z postav toho filmu.

JokerBaby

JokerBaby (hodnotenie, recenzie)

Ja len toľko že kto dal filmu od 3 do 5 hviezd to naozaj videl celé. Dopozeral to v klude a pozorne.

Ostaní pri tom jedli - četovali na pc či v mobile . Ak niekto na takýto film napíše odpad,  tak mám za to že si nepozrel ani celý trailer . Film buď na preskačtu alebo si bol ešte rýchlo nakúpiť v nedalekých potravinách.

Kto tu napísal odpad a videl to celé tak takí prosím nehodnoťte tu filmy pretože  veľa bežných ľudí sa riadi podľa recenziii  na ČSFD a nepotrebuje mať info od hodnotila čo nemá šajn alebo to ani nevidel. Tento film určite  nieje opdad .

na príspevok reagoval Duncan66

flanker.27

flanker.27 (hodnotenie, recenzie)

Mzda strachu na ledě. Leč nepředpokládám, že by to dosáhlo její (či jejich, včetně Friedkinova remaku) kvality. Na to to vypadá příliš přepáleně.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

Je super, že v tomhle filmu hraje herec, který jako první ztvárnil filmového Capitana Americu......najednou mi to příjde takové komiksové :) 

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Slusny trailer, zaujimavý originalny namet, skvele herecke obsadenie. Keby to reziroval schopnejsi reziser a triky by boli dokonale vymazlene a nie ze vybuch vyzera jak keby som ho kreslil ja, tak by som povedal, ze pecka. Takto to vyzera na jednohubku, ktora bude v dnesnej komixovej dobe pôsobit osviezujuco. Snad to Hensleigh uplne nedojebe.

Reklama

Reklama