Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktívny štyridsiatnik Jack Foley (George Clooney) by už mal skôr myslieť na založenie vlastnej rodiny, lenže sa mu do toho akosi ešte nechce... Radšej sa venuje svojmu koníčku - vykrádaniu bánk! Zvláda to v pohode a s prehľadom, až na jeden drobný problém: často ho pri tom chytia... Ako recidivistu čaká Jacka niekoľko desiatok rokov za mrežami, ale jemu sa tam prirodzene nechce. Namiesto toho chce zorganizovať poslednú veľkú akciu a potom spokojne žiť so „zarobenými“ peniazmi niekde ďaleko... Problém nastane, keď sa pri úteku z väzenia stretne s atraktívnou federálnou agentkou Karen Siscovou (Jennifer Lopez). Chvíľu sa dohadujú, kto koho vlastne zatkol a nakoniec sa za kurióznych okolností rozídu... Karen však našla v sympatickom zločincovi zaľúbenie a niečo ju k nemu neodolateľne priťahuje. Musí ho znovu vidieť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (186)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Začiatok sa dá, ale zbytok je nuda, útrpné tvrdnutie, kecy, prázdnota. Z tej nudy som chvíľami chytal eufóriu, to bolo zvláštne. Pár akcií v kufri, zabitie väzňa, agentka Karen mlátiaca mužov. Mimochodom mám pocit, že Jennifer Lopez vyzerá v súčasnosti krajšie, aspoň teda vo filmoch a vo videoklipoch, než kedysi. Mne sa to nedalo počúvať a pozerať. Rozťahaná kriminálka. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

V devätdesiatych rokoch sa nejak roztrhlo vrece s adaptaciami noviel Elmore Leonarda. Na tomto ma nikdy prilis nanadchla romanticka linka. Clooney je sice roztomily sympatak a smoliar, ale Jennifer Lopez tu pôsobi dost neprijemne a tym padom som im nejak extra nefandil. Skoda, ze film nebol zostrihany chronologicky. To by sa Jennifer Lopez objavila az v druhej polovici filmu. Pritom v serialy Karen Sisco mi tato postava hned prirastla k srdcu, tak neviem, ci je problem v herecke alebo v tom ako ju vo filme napisali. Dost ma mrzi, ze mi romanticka linia nesadla, kedze vsetko to gangsterske pozadie ponuka niekolko velmi vtipnych scen. Vrcholom je zakopnutie a vystrel do hlavy jednej postavy, co v mojich ociach trumfne aj odbachnutie Marvina v Pulp Fiction. Z postav ma zaujal este Ving Rhamees. Tentoraz nehra drsniaka. Dalej je super Albert Brooks a skvele cameo ma aj Samuel L. Jackson. Trochu rozpacito na mna pôsobi Michael Keaton, ktory hra rovnaku postavu ako v Jackie Brown, ale hra ju inak. Tu ma prilis nabavil. Rezijne mi to pripada take nemastne neslane a pomale tempo ma dost casto nudilo. 5/10. ()

Reklama

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Celkom zábavné ale strašne obyčajne a s nedotiahnutým scenárom. Soderbergh často zablúdi do priemerných vôd a toto je skvelý príklad. Ničím výnimočné krimi s komediálnym nádychom a fajn hercami. Hlavne Clooney je v tomto absolútne doma. Dosť u mňa uberá že Dannyho Parťákov natočil ten istý režiser a nedokážem sa vyhnuť porovnávaniu. ()

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Vezměte šarm Clooneyho, sexappeal Lopez, pár skvělých scén (rybičky) a dostanete tento film. Ten, jemuž by neškodila kratší stopáž o nějakých 20 minut, nebo o něco svižnější tempo. Ale na druhou stranu nijak zvlášť jsem se nenudil, občas se i dost zasmál (sebevražda - až uvidíte, tak pochopíte) a scéna, kdy si v baru povídají Clooney a Lopez, byla skvěle udělaná. Vlastně mezi nimi to skvěle jiskří a jejich postupný vývoj ve vztahu je celkem uvěřitelný. Nevím proč, ale i když tomu dávám "jen" 3 hvězdy, tak jsem pevně přesvědčen, že si tento film zopakuju. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack David Holmes: 1. It's Your Thing ,2. I Think You Flooded It ,3. Watermelon Man ,4. Jailbreak ,5. Ain't That A Kick In The Head ,6. The Trunk Scene ,7. Foley Part 2 ,8. Rip Rip ,9. Spanish Grease ,10. Fight The Power ,11. Tub Scene ,12. One Note Samba ,13. The Drive To Ripley's ,14. Bitch Out ,15. No More Time Outs, ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (10)

  • Když je Jack a Karen na skleničce v hotelu, venku sněží. Šlo ovšem o sněžení vytvořené počítačově. (Pumiiix)
  • Během natáčení ve vězení si nadšený basketbalista George Clooney (Jack Foley) zahrál i s opravdovými "domácími". Na otázku, zda se přitom držel zpátky, odpověděl: "Musím přiznat, že ano. Byli to skutečně jen těžcí zločinci. Nebyl mezi nimi nikdo, kdo by třeba jen podepisoval nekryté šeky nebo tak. Každopádně jsem při hře nešel jako obykle nadoraz, protože když někdo takový zakřičí 'faul', tak řekneš 'oukej' a jdeš od toho." (NIRO)
  • Stařík, který přistupuje do výtahu k Buddovi a Jackovi během zátahu FBI, je Philip Perlman - tchán producenta filmu Dannyho DeVita. (Karlos80)

Reklama

Reklama