Reklama

Reklama

Láska, láska, láska

  • Česko Láska, láska, láska (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Tri príbehy o láske, oddanosti a vernosti. V prvom príbehu  nájde manželský pár Diana (Joanne Whalleyová) a Jack (Chris Messina) netradičný spôsob, ako prekonať veľkú vzdialenosť pomocou technológie, ale čoskoro zistí, že sú od seba ďalej, než tušili. V druhej poviedke sa dlhoročný pár Diana (Kathy Bakerová) a John (Marshall Bell) snaží znovu zapáliť iskru spontánnym výletom na plachetnici, ale nečakané udalosti ich rozdelia. V treťom príbehu sa mladá Caroline (Maya Kazanová), ktorá nedávno prišla o matku, rozhodne zvolať všetky jej staré kamarátky Anne (Rosanna Arquetteová), Nancy (Cybill Shepherdová), Mary Kay (Rita Wilsonová) či Patty (Nancy Carlinová), aby sa podelili o svoje spomienky. Nasledujú prekvapivé odhalenia.. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Už ako názov napovedá, láska je tu všetko a tie podoby sú také rozmanité, že síce na jednej strane tu máme stereotyp a to je muž neverník , ktorý je pandémiou spoločnosti a ženských túžob, na strane druhej jedna žena nakoniec našla šťastie vďaka lesbickému "manželstvu", druhá chuderka mala deti a muž ju podjebal s mužom, takže strašný podvod, ale na strane druhej aký pokrokový! Iné ženy takisto spali s hocikým, ale to už bola len mentálna nevera, hoci došlo aj k prieniku trubice do obstarožnej škatule, ale ono keď ide o ženy, je to o hlave, čo tam po syfilise. Takže summa summarum film od ženy pre zúfalé ženy, ktoré vidia feministicky len jedného nepriateľa a to muža. Teda osoby, ktorý sa označuje za muža, pretože samozrejme už máme ľudí s penisom, čo sú ženy, že? 😅 ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Tri príbehy o láske a medzi ľudských vzťahoch, s nerovnomernou dĺžkou a v nejednotnej kvalite. Film zachraňuje tretí (a zároveň najdlhší) príbeh, zachytávajúci spomienky na zosnulú ženu počas spoločného obeda v kruhu jej dcéry a najbližších priateliek. Síce príliš americký, ale na druhej strane dojímavý (hlavne v jednoduchosti).  P.S.: Len druhý celovečerný 85 ročnej režisérky Eleanor Coppola. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (3)

  • Keď ženy sedia spolu popíjajú víno. Ide o značku Coppola, teda víno z dielne Francis Ford Coppola Winery, z vinárstva, ktoré v Kalifornii založil Francis Ford Coppola, slávny režisér a manžel Eleanor Coppolovej. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v San Franciscu (Kalifornia, USA). (Arsenal83)
  • Svetovú premiéru mal film mať na filmovom festivale Tribeca v apríli 2020, ale festival bol odložený z dôvodu pandémie COVID-19. Film mal potom svetovú premiéru na americkom filmovom festivale v Deauville 7. septembra 2020. (Arsenal83)

Reklama

Reklama