Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na začátku roku 2014 odtajnila FBI stovky důvěrných dokumentů poukazujících na to, že Hitler možná nespáchal sebevraždu, ale uprchl po porážce nacistického Německa do Jižní Ameriky. V poznámce Edgara Hoovera stojí: "Američtí vojenští představitelé v Německu nenašli Hitlerovo tělo, ani nemají žádný spolehlivý zdroj, který by s konečnou platností řekl, že Hitler je mrtev." Skupina předních výzkumníků, vyzbrojených nejmodernější technikou a těmito novými materiály z FBI, přistupuje k tomuto případu, jako k vyšetřování novodobého úmrtí. S odtajněnými materiály z celého světa přinášejícími dostatek nových stop a s moderní technikou, která dřív nebyla k dispozici, se tento odložený případ znovu otevírá při pokusu vyřešit záhadu obestírající skon jednoho z největších zločinců všech dob. (History Channel)

(viac)

Recenzie (22)

Volodimir2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Neskutočne neskutočné, 332 minút zabitých v nezmyselnej konšpirácii o ničom. Osobne si myslím, že jeden diel v trvaní 42 minút bol na tento ich americký nezmysel až až. Tento mini seriál mal priblížiť podrobnosti z vyšetrovania o osude Hitlera. Odtajnené dokumenty nech znova uložia do archívu, tak jednostranne upravené sú pre každého znalca 2. svetovej vojny k ničomu. Myslím si že od Discoveru sme si zaslúžili serióznejší prístup k problému a nie len výklad bandy nejakých skrachovancov. Ich objavy nie sú žiadnymi extra novinkami a čo tak zájsť do Moskvy do archívu a skúsiť pátranie z tejto strany. ()

artas 

všetky recenzie používateľa

Varia z vody a neskutočne to naťahujú, v poslednej dobe mi pripadá ako keby History a Discovery došli témy, tak sa chytia každej banality. Potom každú vetu povedia štyrikrát rôznymi spôsobmi, potom prestrih, upútavka čo bude po prestávke, upútavky na iné série, potom pokračujú s tým, že to pretočia o dve minúty naspäť a takto stále každých 10 minút. Kto má toto vydržať. A keď nájdem toľko trpezlivosti, že vydržím dosledovať tento neskutočne "napínavý" dokument, tak zistím, že možno, pravdepodobne a asi je to jedna z nepreukázateľných možností. ()

Reklama

classic odpad!

všetky recenzie používateľa

Štyri epizódy som ešte oželel, toleroval, znášal, skrátka prevládala určitá snaha dokončiť, čo sa začalo. Chcel som dopozerať víziu tvorcov, ktorí si vsugerovali do mozgov, že HITLER PREŽIL, k tomu vzal nohy na plecia a ešte ZDRHOL, najprv z bunkru, cez nemecké podzemné tunely na letisko, odtiaľ letecky do Španielska, kde sa zastavil u generála Franca, velebený diktátor - kolega, tam vypil kávu, niečo si zajedol, a Hor sa do ponorky, pomocou ktorej ufujazdil do Argentíny, kde bol prichystaný VIGVAM. Sakra, aj taký slávny dobrodruh INDIANA JONES, je oproti Führerovi, obyčajný, maličký začiatočník, zelenáč ! Teda, TEN musel mať pekne našponované NERVY, keď takýto výlet absolvoval, a predstavte si to, že bol počas toho - videný, jeden 85 ročný ( vtedy, v roku 1945, bol 15. ročný sopliačisko, a takto dobre na to ešte spomína... ) dedo ho videl, a SKYPEOM to týmto pacientom vysvetľoval, tak to je výkon hodný pochvaly. PACIENTI, t. j. - to sú špeciálne vyškolení profesionáli, ktorí vo viacerých tímov pátrajú po stopách extrémne nenávideného JEDINCA 20. storočia. Jedine, čomu verím je iba to, že takýmto relatívne reálnym spôsobom utiekli mnohí NACISTI, ale nie tá najväčšia ryba !!! Venoval som čas absolútnemu ODPADU, ktorý ma totálne znechutil ! Otrasný PSEUDO - DOKUMENT ! ()

nudlis odpad!

všetky recenzie používateľa

Jako zábavnej pořad, na kterej dá peníze tak maximálně drogovej kartel kvůli vyprání aby pak parta příživnickejch magorů hledala něco, co nikdy nemůže najít, dobrý. Nasmějete se hodně tomu, jak to berou vážně, jak předstíraj, že něco našli, jak našli "důkazy" ... :-))) Jako "dokumentární" nebo "historický" pořad? To ani omylem. Nakonec přijdou na to, že Hitler byl UFO a spolu s Elvisem a Michelem Jacksonem odletěl do jiný galaxie na další pařbu. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Maximálna konšpiračná hlúposť vyvrátená dávno archívami a tým, čo Rusi už po 50 rokoch zverejnili ohľadom Hitlerovho úmrtia a pozostatkov. Ale kto si chce pozrieť, posielam odkazy ne jednotlivé série. No odporúčam zachovať si zdravý rozum. 1. séria: https://dokumenty.tv/hon-na-hitlera-seria-1-dokument/, 2. séria: https://dokumenty.tv/hon-na-hitlera-seria-2-dokument/, 3. séria: https://dokumenty.tv/hon-na-hitlera-seria-3-dokument/ ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama