Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po smrti majitele ranče Hatchet se několik místních farmářů a kšeftařů s dobytkem snaží využít situace a začnou na jeho území pást svůj dobytek a využívat zdarma vodu. Předák na ranči Will Ballard (Rod Cameron) se postaví na obranu zájmů dědiců. Následný spor přerůstá do krvavé války a nepříznivě zasáhne do osudů dvou mileneckých dvojic. (ilclassico)

(viac)

Recenzie (3)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Republic Pictures viem co bolo. Kane je tu len sulsny ruitiner, da sa to pozriet na medzinarodnych kanaloch, nejestvuje CZ ani SK verzia filmu a u nas - CR a SR - to v kinach nikdy neslo  : 67 % ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý western so zamotaným dejom a komplikovanými vzťahmi, ktorému by sa ale hodil do hlavnej úlohy nejaký sympatickejší predstaviteľ. Camerona nepoznám a nezaujal ma. Tešil som sa aspoň na Ellu, no nie je tu taká kočka, ako v iných filmoch, aj keď má zaujímavú postavu, ktorej nejde nefandiť. Zo zvyšného obsadenia nejde prehliadnuť Donlevy, aj keď tu má len zopár scén a čakal som, že bude hrať ešte väčšieho hajzlíka, tak, ako je uňho zvykom. ()

Reklama

ilclassico 

všetky recenzie používateľa

Starého psa novým kouskům nenaučíš. Film by nemusel být špatný, ale to by ho nesměl natočit Republic Pictures. V rámci žánru za 2,5. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama