Reklama

Reklama

Lifesaver

všetky plagáty
Krátkometrážny / Dráma
Veľká Británia, 2013

Hrajú:

Daisy Ridley

Obsahy(1)

Séria interaktívnych filmov od The Resuscitation Council (Rada pre resuscitáciu), ktorý učí a testuje správne postupy prvej pomoci. S pomocou troch interaktívnych filmov a série rozhovorov sprevádza najčastejšími prípadmi, kedy je nutná prvá pomoc - odpadnutie, dusenie jedlom, kolaps. Filmy kladú otázky, merajú čas odpovede a hodnotia správnosť. Navyše, stále komentujú dianie a odporúčajú najlepší postup. Nesprávne odpovede opravia a vysvetlia, v čom boli chybné.
V jednej z rolí záchrankyne sa objavila Daisy Ridley, neskôr známa z filmu Star Wars VII (2015).
(BUBO26)

(viac)

Recenzie (3)

swamp 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně zajímavý britský interaktivní počin, který zajímavým způsobem ukazuje, jak bychom v případě potřeby měli pomoci lidem, kteří to v danou chvíli potřebují. ()

ClapTrap 

všetky recenzie používateľa

Ve výsledku bych to nezařadil jako samostatný film, protože je to "hraný film", ve smyslu, že vy ho ovládáte. Jedná se o interaktivní krátké snímky (jsou to 3), které vás mají naučit, jak se chovat v určitých situacích. Nejprve si "musíte zahrát" první dva, abyste tam mohli vidět i Daisy Ridley :-). Jedná se o velice povedenou interaktivní poučnou metodu, kde když uděláte chybu, ještě vám vysvětlí proč je to špatně, a jak to udělat jinak (nutnost základní znalosti AJ). https://life-saver.org.uk/ ()

Reklama

Reklama