Reklama

Reklama

Last Moment of Clarity

všetky plagáty
Trailer 1

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (17)

petrik11 

všetky recenzie používateľa

Takže to čo sa zdalo byť napínavým a zaujímavým sa časom zvrtlo na momentálne povinné klišé, zlá ruská mafia, dovoľuje si čo len chce, ale našťastie sa vždy nájde čestný a dobrý chlapík, ktorý to celé zlomí. Páľte do péčka s tým umelým nepriateľom. "Umelci" boli vždy poplatní chlebodárcom a toto je žiarivý príklad. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Last Moment Of Clarity" nakoniec prinieslo celkom funkčný thriller. Nevedel som čo presne môžem od tohto filmu očakávať a úvod pôsobil dosť kostrbato a vnútorne som dúfal, že sa film nejako zorientuje a nájde nejaký správny smer. A myslím si, že sa mu to podarilo. V prvom rade pochválim tempo filmu. Ani som nevedel ako, a odrazu sme boli na konci. Keď prejdeme asi prvých desať minút, tak sa film dá veľmi jednoducho sledovať, jednotlivé postavy ma zaujímajú a som zvedavý či Samova teória je skutočná. Rovnako v mnohých scénkach oceňujem herecký výkon Samary Weaving. Mám vnútorne pocit, že sa tak vžila do svojich momentiek, že to podala maximálne presvedčivo. Najlepšie sú pre mňa scénky, kedy hovorí, že Sama nepozná. Absolútne to ňou nehne. A nakoľko sa v tomto svete stala Hollywoodskou herečkou, tak to dáva zmysel, že by to dala tak dobre. Ja to osobne veľmi oceňujem. Nielen ona je ale veľmi dobrá. Carly Chaikin je takisto vynikajúca. Jej postava ma úprimne zaujala. A myslím si, že ich dialógy so Samom boli veľmi dobre napísané. V mnohom bolo vidieť, že sú obaja dve rovnako zničené duše. No obaja z úplne iných dôvodov. A funguje to veľmi dobre. Zach Avery ako Sam je tiež celkom dobrý. Osobne si myslím, že by som si do tej role predstavil skôr niekoho ako Andrew Garfield, ale fungoval dosť dobre. A možno ešte bude mať možnosť zažiariť viac. Chce to len čas. Ešte má kariéru len pred sebou. Film ešte pochválim v tom, že zbytočne na niektoré momentky netlačí. Necháva ich prirodzene plynúť, postavy do ničoho nijako nenúti a robí to film ľahko sledovateľný. Nie sú tu žiadne momentky, ktoré by mi nejako vyslovene vadili. Filmu len chýbajú výraznejšie momentky. Je to viac-menej jednoduchý thriller, ktorý ma bavil a pokojne by som sa k nemu vrátil. Nemá ale dokopy žiadnu scénku, kde by mi nejako vyrazil dych, alebo priniesol niečo, čím by lepšie umocnil dramatické momentky. Ale to čo tu prinesie je funkčné. A pohľad na nahú Samaru Weaving je skutočne poriadne sexy. Za seba hovorím, že som s filmom spokojný. Splnil svoj účel a ak chcete ľahký thriller na večer, myslím si, že by vás to mohlo baviť. Čeknite si ho a uvidíte sami. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Asi nejde o nic co by nadchlo natolik, že by to uvízlo delší dobu v paměti ale rozhodně nejde o nic co by urazilo. Celkem mě to udržovalo v napětí(co a jak) ikdyž je pravda, že konec bych přece jen zkrátil. Každopádně jde o obstojnej thriller, kterej podle mě za jedno zkouknutí rozhodně stojí. Lepší 3hvězdy ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Tento kusok som si dlhsie odkladal. Zamienka bola jednoznacne Samara Weawing a jej uletene postavy a zabavne pozy, v ktorych som ju uz videl hrat. :) Nesklamala ani tento-krat, ba dokonca prisla s "odvaznejsimi" scenami. Potesila i "segra Mr.Robot-a" Carly Chaikin, ktora mi vsak pripadala akoby zo spominanej serialovej role ani nevypadla. Pribeh trosku tuctovy, ale sem-tam prekvapi. Cakal som, co sa z toho vykluje. Napriek tomu ma prekvapuje tunajsie nizsie hodnotenie, rozhodne to nie je ziaden prepadak, skor mierny nadpiemer. Odporucam, moze vam sadnut. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Hlúpy céčkový thriller, ktorý by pred dvadsiatimi rokmi robil výplň regálov videopožičovní, oplýva mimoriadne nesympatickým hlavným hrdinom, prekombinovaným z prsta vycucaným príbehom, nedôveryhodnými zvratmi a debilnými dialógmi. Jediná zaujímavá vec na filme je Samara Weaving, ktorá tu ale nepodáva žiaden prelomový výkon (výnimočne nehrá psychopatku), ale zase ukáže sa tu pár krát nahá. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v Paříži a amerických státech Kalifornie a Virginie. (BMW12)

Reklama

Reklama