Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný seriál pro děti vytvořený televizní společností Saban Entertainment vysílaný na stanici Fox Kids od roku 1998 do roku 1999, kdy byl seriál zrušen.
Psi vyzvědači jsou světovou psí organizací, jejichž úkolem je od pradávna pomáhat člověku a chránit jej před všudypřítomným zlem, katastrofami i před sebou samým. A to všechno v nejvyšším stupni utajení! (Lukaaasek)

(viac)

Recenzie (9)

Smartynko 

všetky recenzie používateľa

Ja som kedysi fakt pozerával Fox Kids aj Jetix a toto je určite jeden z tých lepších seriálov čo tam chodili. 10x lepšie ako Bulva Meloun a asi tak 50x lepšie ako infantilná animovaná paródia na Charlieho anjelov alias Špiónky. Keď sa to tak vezme toto bol ešte skvost. Dávam minimálne 3*. Okrem toho neznášam mačky, tak moc ich neznášam, že idem pridať ešte jednu hviezdu za to, že tomu kocúrovi urvali chvost. :D ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Na týchto bláznivých psoch som sa zabával, nuž dnes mám na to iný názor, ale myslím, že dosť podstatný bol ten, ktorý som mal ako dieťa a kedže sa mi to páčilo, nejak veľmi zle to hodnotiť nebudem. Aj keď síce animácia bola dobrá, ale nápad je hlúposť a dej tiež nebol v poriadku. ()

WolfR 

všetky recenzie používateľa

Tohle byla náhodou v některých epizodách i slušná komedionální řežba, tihle psíci za to uměli vzít. Ubližovala tomu ale kvalitativní nevyváženost epizod, 3 hvězdy. ()

pugs 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne najlepší animák na Jetix aký sa kedy vysielal. Originalita a nápaditosť dielov sa nedá porovnávať s inými aka seriálmi. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama