Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuveriteľná právnička

(seriál)
  • Česko She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (viac)
Trailer 2
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvorcovia:

Jessica Gao

Réžia:

Kat Coiro, Anu Valia

Predloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrajú:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(9)

V seriáli She-Hulk: Neuveriteľná právnička od štúdia Marvel musí Jennifer Waltersová - právnička zaoberajúca sa právnymi prípadmi spojenými so superľuďmi - žiť komplikovaným životom single ženy po tridsiatke, ktorá je zhodou náhod tiež zelená, dvojmetrová a supersilná obryňa. (Disney+)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (10)

She-Hulk: Neuveriteľná právnička (2022) 

Tatiana Maslany bola rozhodne v roli Jen vybornou volbou. Vacsina dielov ma svoj vtip, ale obcas ma, obzvlast "zenske" pohlady na vec a vtip moc nebrali. :) Obcas to cele posobilo tak trochu brakovo. Neviem, ci budem venovat svoj cas, nejakej buducej serii. Ale tak, ako v zavere povedal typek v portali - "it's all about tv-series" - alebo tak nejako. Uz z toho je jasne, ze rozny brak na nas od Marvelu, zrejme budu padat nadalej a je len zrejme otazkou nahody, ci nieco z toho bude mat aj nejaky potencial. Slabsi priemer. Zaver tiez o nicom. Dievcenske a zenske publikum sa vsak zrejme bude bavit viacej. ()

Normálne množstvo hnevu (2022) (E01) 

Tatiana Maslani je symposka a velka kocka. Zurive vykriky v "zelenej forme" nalezite upravili a zrejme dokaze vsetko lepsie a rychlejsie ako povodny Hulk, takze je splnena i tato "vseobecna pravda". Vsetko je teda v poriadku. Naviac ten tik a zmurk v pravom ocku, ked povie: "it's true, I'm a hulk", stoji za to. Jednoducha zabava a absentovali i mnohe hluposti. Akurat ma prekvapilo ako z rychlika vsetko vysvetlili plus wtf dianie pocas sudneho konania. Haluska. ()

Superľudské právo (2022) (E02) 

Trapnost rodinnej vecere a i to ako ju nasa "pravnicka" zahrala, mi prislo takisto trapne. Nie vsak v tom milom-divackom zmysle slova. "A map to the best bathroom for pooping" a tie vazne tvaricky...pobavilo. :) Kladom je kratka stopaz a absencia nudnych pasazi. Ako lahunka zabava to vsak funguje. ()

Ľud vs. Emil Blonsky (2022) (E03) 

Mierne zostupna tendencia, a to hlavne z dovodu, ze epizoda nie je tak vtipna a shick, ako predosle. Ked sa tlaci na pilu a prilis serviruju ludsku hlupost, ktorej som bez-tak svedkom v reale, ci na socialnych sietach denne, irituje a unavuje ma, sledovat toto "stupid-promo" este niekde inde. Par vtipnych momentov tu bolo, o tom ziadna. Inak, este jedenkrat dnes uvidim  nejaku kozu twerkovat, asi sa zgrciam...bez srandy. :D ()

Toto nie je skutočná mágia? (2022) (E04) 

Pobavila sympaticka pripita sexy slecna Madisynn (Patty Guggenheim) a tiez starostlivy tatino s lopatou. :) Tato epizoda ma celkom zabavila. Prekvapuje ma preto celkom rozporuplne hodnotenie, lebo to nebolo vobec zle. 70% ()

Strelená, zelená, do týchto džínsov stvorená (2022) (E05) 

Nezdielam tunajsie "pohorsenie". :) Prave preto, ze ak trochu sledujete i streamerov a dianie na socialnych sietach, tak prave kradnutie, ci "poskvrnenie" obchodnych znaciek, mien, je bezna nechutna vec. Takze som to celkom so zaujmom sledoval. Skoda, ze nam neukazali vysledny "umelcov" produkt. "Majster-krajcir" bol rozhodne svojim prejavom dokonaly. :) 60% ()

Len Jen (2022) (E06) 

Slabsia, to je fakt. Nebyt samotnej Jen, rozumej nie v "zelenej", nevidim tam nic pozitivneho. Jej herectvo a ovladanie tvare si ma ziskalo. :) Epizodka s "nesmrtelnym" a jeho multirozvodom bol cringe a nebavilo ma to. Tipujem vsak, ze divackam sa na to pozeralo praveze prijemne. :) Tento stereotyp urcite zafungoval, preto ho tam tvorkyna dala. Rovnako tak rozne sceny na svatbe. Opat zovseobecnim, nas, chlapov, to teda vobec neberie tak ako vas, damy. 40% Meh... ()

Dovolenka (2022) (E07) 

Opat vztahovka a neistota zo zenskeho pohladu - pohladu Jen. Terapeuticka skupinka a jej postavicky celkom pobavili. Boli tam zaujimave konverzacky to priznavam. Nie vsak uplne to, v co som dufal. Tatiana Maslany je stale k "spapaniu", ale scenar ma az tak moc neberie. 45% ()

Žabiak a zranenie (2022) (E08) 

Konecne trochu zelenej zurivosti. :) Prijemna vsuvka s Daredevil-om, ale inak je diel len priemerny. ()

Čia šou je toto? (2022) (E09) 

Obcas si zo seba vystrelit a napad s umelou inteligenciou Marvelu- K.E.V.l.N-om ma pobavil. Skoda, ze to cele posobilo tak trochu brakovo. Neviem, ci budem venovat svoj cas, nejakej buducej serii. Ale tak, ako v zavere povedal typek v portali - "it's all about tv-series" - alebo tak nejako. Uz z toho je jasne, ze tento brak na nas od Marvelu, zrejme budu metat stale a je len zrejme otazkou nahody, ci nieco z toho bude mat aj nejaky potencial. ()

Súvisiace novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (viac)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (viac)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (viac)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (viac)

Reklama

Reklama