Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tempest vyráží za Matkou do trosek lodi. Jenže když se tam dostane, zjistí, že tam není sama. Je tam i vězeň, který ji znásilnil. Hunterovi se podaří opravit Otce – spolu se rozhodnou utéct. Marcus a zbytek Mirathanů zajdou ke kostce, kterou našli v poušti. Marcus si myslí, že tam mu Sol dá odpověď na to, kde se Sue s dětmi skrývá. (Varan)

(viac)

Recenzie (12)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa ani smerom k záveru neunúvajú zvýšiť tempo, čo nemusí byť niekedy na škodu, ale tu, obávam sa, je. Predsa len sci-fi odohrávajúce sa na cudzej planéte by si zaslúžilo väčší ťah na bránku, nie sme na pôde žiadneho ťažko filozofického sci-fi, ale sledujeme pomerne jednoduchý príbeh so zopár postavami v divných béčkových maskách. Určite ma ale zaujíma, ako to celé tvorcovia uzavrú a pevne dúfam, že dvierka do prípadnej ďalšej série nebudú až príliš pootvorené. ()

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Vychovaný vlkmi” , deviata epizóda - Hadica, ktorá vedie priamo od Otha, alias „Muža so železnou maskou” , ktorého by inak Tempest najradšej hádam aj oštepom ihneď a automaticky prebodla, ako takú nakŕmenú ovcu, keďže ju predtým tento úchylný násilník (ne)pekne znásilnil, až do Matky, nekromantky, ktorá jednak potrebuje "čerstvú krvičku" , najideálnejšie - ľudskú, pomocou ktorej môže tým pádom - vyživovať svoj pomaly rastúci plod, ale zároveň si trebárs nadhoďme i otázku, čo v takom prípade, ak nastane úplne opačný vývoj, že od matky bude krv prúdiť rovno do Otha ? Môže sa tým pádom vytvárať potenciálne nebezpečenstvo s veľkým ohrozením na životoch, akonáhle vysaje jej energiu ? Zrejme to bude znieť naprosto bizarne, že aj taká android(ka) smie nakoniec otehotnieť ? Takmer som zabudol na nepredvídateľného Marcusa, ktorého dni sú už v podstate dávno spočítané, alebo súčasne sa obávam Paula, čo sa z neho vôbec vykľuje, pretože som sám zvedavý, či mám napokon pravdu ? / Napätie by sa dalo normálne krájať, kedy postavy čoraz viac znervózňujú, finále prvej sezóny už klope na dvere, a tak 10. časť bude predohrou na samotné pokračovanie, s prípadným otvoreným koncom, kde ešte majú tvorcovia z čoho čerpať ? Snáď nabudúce nepovedia posledné slovo ? ()

Reklama

AutiXrist 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

a je to v p***, mária matka božia.... a požehnaný je plod života tvojho..., už viac to poj***ť nemohli, okrem kresťanstva mi to pripomenulo 💩Izabelu🦢keď mala porodiť🦇. Ospravedlňujem sa za vulgarizmy ale tak ako ma Matka a jej #motherscream 🔊 🩸🩸🩸nadchol tak ma smerovanie a dnešná séria sklamama 👎🏻. Jedna ⭐za Otca. Dopozerám len zo zvedavosti či ježiša androdida tiež zavesia na ✝️amen ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Plati, co som pisal k predoslej epizode. Naviac, mam pocit, ze zakonitosti, ktore budovali tvorcovia od prvej casti, uz druhu epizodu popieraju same seba a neustale sa menia. Avsak, nedavaju sirsi zmysel. A to napriek tomu, ze sledujeme sci-fi, a teda by sme "zhltli" takmer hocico. Bieda. Pozitivne hodnotim akurat dramaticku liniu. Hoci i ta ma dost vysoky stupen naivity. 40% ()

Muff 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hrozně uspěchaná epizoda, po rozvláčnější a poklidnější první půlce série je vidět, že se žene děj, aby to vyšlo na 10 dílů, a to je hodně škoda. Zatím jsem z toho "rozvíjení" děje spíše zmaten, i když úplně pominu různé nesmysly a podivnosti, které jako snad můžeme vždycky přičíst tomu, že zvláštní android, že jo, nebo prostředí, nebo kdovíco, tím, že se děj rozsypal do dílčích částí, retrovstupů a navíc ještě spousty nových prvků (podivné postavy, tajemné znaky, sim, ..) a není jim přidělen dostatečný prostor, působí to strašně chaoticky, a to i časově. Nebo to tak působit má? Má nás zahltit přemíra podivností a jako navodit tu správnou "tajemnou" atmosféru? No nevím, doufám, že si s tím nějak poradí a nebudou si muset pomáhat různými berličkami a hromaděním záhad bez kvalitního konce. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama