Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marcus začíná šílet a utápí se v děsivých představách. Matka zajde do trosek lodi, aby se tam opravila. Podaří se jí najít a zprovoznit lékařského androida. Hunter se rozhodne přeprogramovat Otce – chce aby byl takový, jaký byl kdys. Campion se snaží podhrabat z jeho vězení. Přijde za nim Paul a řekne mu, že spolu utečou. Marcus má pocit, že na něj Paul a Sue něco chystají. Sue pozná, že Marcus se změnil a rozhodne se odejít. To ji Marcus nedovolí. (Varan)

(viac)

Recenzie (8)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak aby sa to natiahlo na desať dielov, tak niektoré časti musia byť umelo naťahované a jednou z nich je aj osmička. Seriál by mal smerom k záveru gradovať, ale v tomto prípade to tak nie je, i keď treba uznať, že záverečná informácia dostáva celé dielo do nového svetla. Čo už viac dodať, odpovede prinesie asi až záverečná epizóda, ktorá buď seriál vyšvihne do vyšších čísiel, alebo ho úplne pochová. No a opäť mi pri pohľade na jeden typ androida prišiel na rozum nejaký ten béčkový osemdesiatkový taliansky scifáč. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tatino a vodca zrejme vsade vidi "zjavenie" a zacina mu to v hlave svitorit. Nie menej v obvodoch nekromantky. Som zvedavy, co sa z tej "gravidity" vyvrbi, ale je to slusne haluzny moment. I ked som schopny akceptovat mnohe sci-fi prvky, coraz viac v tom citit len obycajnu "zlataninu". Ideme ako na hojdacke - tentokrat dost slaba epizoda. ()

Reklama

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Vychovaný vlkmi” , ôsma epizóda - Omša, na ktorú sa väčšinou zvyknú zhromažďovať buď „sami veriaci” , alebo aj ďalší pokrytci, extra, t. j. (pseudo)kresťania, ktorých je medzi nami vskutku dosť požehnane, a to ani nemusíme byť zrovna prítomní na Kepleri-22b, však ? Byť aspoň raz do týždňa (v nedeľu) v kostole a hodinu k tomu maximálne spínať ruky, či sa zároveň ksichtiť požehnane, v podstate dokáže úplne každý blbec, a to určite i taký, pokrytecký Marcus, pôvodným menom Caleb, ktorý sa chce nadobro vymaniť z ateistického zaškatuľkovania na pravého Mithraistu, oddaného v uctievaní veľkého Sola, ktorý je svetlom, čiže už sa poriadne a s i m i l o v a l ! Sue, s autentickým menom Mary, pozoruje, že jej chlapovi akosi čoraz viac začína harašiť v makovici, ktorý má súčasne podozrenie, že kujú nekalé plány, a tak Paula medzitým osočuje, aby sa čo najrýchlejšie pochválil... , čo majú vlastne za lubom ? Skutočná "Matka" je celkom na opačnej strane, pomaly sa blížiacej vzbury, ktorá sa zatiaľ išla pozrieť do « Archy, čo (už) pristála » , kde naďabuje na záchranného technika A+, Carla... I napriek predchádzajúcim konfliktom s Paulom, sa Campion môže stále spoľahnúť, že má spojenca... / Ešte o chlp bravúrnejšia časť, než tá predošlá - siedma. Ridley Scott to má skrátka v oku, snáď odnepamäti ? ! Postrehol som niekoľko veľmi intenzívnych sekvencií, medzi ktoré by som asi najviac zaradil - horiacu, sakrálnu budovu a všetko, čo s ňou súviselo, ako to vôbec celé vzniklo, kde bolo hlavné epicentrum... ? Situácie sa priostrujú, a to je len dobre, a tak si myslím, že už ďalej príde konečne na "lámanie chleba" . Vysoká vizuálna a umelecká úroveň seriálu pokračuje. ()

Ruut 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Takže jsou vychování vlky, ale ona je vlkodlak ... No a vše se krásně začíná rozšmodrchávat - záporáci i ti hodní jsou definovaní a čeká se evidentně jen na to, až se probere ON. Čím dál víc cítím promrhaný potenciál. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama