Reklama

Reklama

Když děti přeživších onemocní záhadnou chorobou, Campion má podezření, že se je jejich Matka pokouší otrávit, a rozhodne se utéct. Zatímco se Matka a Otec snaží prokázat své dobré úmysly, pokusí se Marcus a Sue, kteří zoufale touží získat zpět svého syna Paula, přesvědčit zbývající přeživší, aby zorganizovali akci na záchranu dětí. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (19)

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„Vychovaný vlkmi” , tretia epizóda - Virtuálna viera sa Marcusovi takmer úplne vymkla spod kontroly, lebo sa skoro pred preživšou Eminenciou Mithraistov (veriacich) kompletne prezradil, t. j. nepozná ich zvyky a návyky, a preto povedal aj to, čo v podstate vôbec nemusel vypustiť zo svojich úst, no našťastie to všetko zahral do autu, čím stále zostáva v hre, ale to už trochu predbieham udalosti, to bude niekedy až v strede... Najprv nekromantka (Matka, ateistka) vyrozprávala deckám, uneseným z archy Nebeskej, príbeh „O troch prasiatkach” , čím v nich de facto umocnila ešte väčší dojem akéhosi, šialeného psychopata, od ktorého treba čo najrýchlejšie vziať nohy na plecia, ak je to samozrejme "možné" , že zrovna čuduj sa Kepleru, rysuje sa určitá rebélia, keďže sa na takýto riskantný čin i následne podujmú, ale tesne predtým sa musí z Campiona stať naozajstný šampión a nachytať Otca na hruškách... A toho je oveľa viac, čiže nudiť sa v žiadnom prípade nikdy nebudeme, situácie sa mierne skomplikujú na každej zo strán, a tak nie je núdze o potenciálne napätie. / Slávneho otca Ridleyho Scotta vystriedal na režisérskej stoličke menej slávny synátor Luke, pričom taktiež vymenil Dariusza za Rossa, keď i napriek tomuto » handicapu « , prevažuje veľká pohoda, pretože prvý je zrejme učiteľom tohoto žiaka. Pomaličky sa to začína vyostrovať, zatiaľ čo postavy pribúdajú, tak sily postupne odbúdajú, a tak už aby bola ďalšia časť ! ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Deti na vyprave v krajine ako z Alenky v risi divov a par nepodarenych efektov. Ked som videl tie vybuchy a rychlost dopadu archy v predoslom dieli, neprislo mi to ako miesto, kde mohol niekto prezit. ;) Opat, neviem, co si o tom mysliet. Akosi cakam, kedy sa cosi udeje, ale zrejme to v tomto duchu zostane. Co je pre mna sklamanim, kedze ma nepresvedcilo to, ci ma tvorcovia snazia "obalamutit". Dufal som v kvalitne sci-fi. Linia v hibernacii a spojenie mysli, malo nieco do seba. Obcas je to dost cringe - zvlast vo vystupoch "ateistov" a "veriacich". Opat ledva priemer. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Afroamerická alfasamica sebavedomá ŽENA svojim klitorisom zmláti mladého muža pri hádke v tábore, afroamerická alfasamica sebavedomá ŽENA vo výcvikovom tábore mláti BIELEHO mladého muža Caleba a nakoniec sebavedomá Matka ŽENA cez svoje veľké pysky vydáva zvuky, pred ktorými sa schovajú všetci preživší veriaci, predovšetkým BIELY MUŽI...popravde už sa neviem dočkať kedy konečne nastane matriarchát a budem sedieť pred nejakým úradom a protestovať proti rakovine prostaty s transparentom MOJA PROSTATA - MOJA VOĽBA a liberálne sebavedomé mladé ŽENY strávia v práci z posledných 18 víkendových dní 17. Možno potom aj alkoholička Kristína, ktoré slope prvú ligu už nebude môcť donekonečna vyciciavať môjho kolegu a brať peniaze na syna, ktorého za posledných 5n rokov videla trikrát...A netreba zabudnúť že modlitba deti neochránila, to dokázal iba menej sebavedomý ČIERNY alfasamec...čo sa týka deja konečne sme sa niekam pohli, deti sa rozhodli pokúsiť o útek, ktorý im z pochopiteľných dôvodov nevyšiel a zaujímavou je aj sonda do simulácie o bielej neschopnej matke... ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V trojke sa toho dosiaľ udialo najviac a aj vizuálne asi najviac potešila. Hodnotím síce opäť vysoko, ale mám taký nepríjemný dojem, že si ma tento príbeh stráca, konečný verdikt ale príde až so záverečnou časťou. Najbližšie už budem aj pri rovnakej kvalite prísnejší. Tie najlepšie scény sú opäť tie s "levitujúcim nasratým" androidom - Matkou, to mi vždy stuhne krv v žilách rovnako ako postavám. ()

Nevka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Až na ten konec jsem po třech epizodách opravdu spokojený. Paradoxně nejslabší mi zatím přišla jednička. Zbylé dvě epizody mají dobré tempo a skvělou atmosféru. Zatím se navíc daří funkčně pracovat s motivací a charakterem postav, což je pro tento seriál asi stěžejní. Jediný vyložený problém jsem měl snad jen se závěrečným cliff-hangerem. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama