Reklama

Reklama

Otome game no hamecu flag šika nai akujaku reidžó ni tensei šitešimatta…

(seriál)
  • Japonsko Otome Game no hametsu Flag shika nai akuyaku reijō ni tensei shiteshimatta… (viac)
Trailer 1

Série(2) / Epizódy(25)

  • Season 1 (2020) - 12 epizód

  • X (2021) - 13 epizód

Obsahy(1)

Osmiletá Katarina Claes je jedinou dcerou bohatého a mocného vévody v jednom prosperujícím království. Její život v luxusu a neustálém rozmazlování vedl k tomu, že není zrovna nejmilejší a nejhodnější dívkou, přesto žila v klidu a přepychu až do jednoho zlomového incidentu. Když totiž dívka během vycházky na zahradě zakopla a praštila se do hlavy o kámen, tak se jí začali vracet velice zvláštní vzpomínky. Katarina si uvědomila, že kdysi byla mladou japonskou dívkou, která i ve svých sedmnácti letech nechodila vůbec ven a nade vše milovala hraní počítačových her pro ženy. Její nejoblíbenější počítačová hra se jmenovala „Fortune Lover“ a odehrávala se v naprosto totožném prostředí, ve kterém dnes Katarina žije. V tomto příběhu však byla Katarina Claes hlavní zápornou postavou, která hrdinku neustále šikanovala a jejím osudem bylo v každé z cest, kterou se ve hře vydala, buď tragická smrt, nebo vyhoštění do nedůstojného exilu v cizině. Katarina si proto uvědomuje, že se bude muset hodně snažit, aby svému osudu unikla. Je však možné, aby měla hlavní záporačka na konci hry také svůj šťastný konec? (Jeoffrey)

(viac)

Recenzie používateľa Krnac k tomuto seriálu (4)

Otome game no hamecu flag šika nai akujaku reidžó ni tensei šitešimatta… (2020) 

Čakal som niečo úplne iné ale nebol som sklamaný. Seriál sa točí okolo šľachtického dievčaťa Katariny ktoré videlo svoj minulý život, tým sa nadobro zmenila nie len jej povaha a vnímanie sveta ale prišli s tým aj veľmi nemilé informácie o jej osude. Divákovi je jasné že už len tým že sa zmenila jej povaha zmenia sa aj udalosti (nebojte sa, tak jednoduché to pre ňu nebude) ale aj tak sa posnaží svojmu osudu čo najlepšie vyhnúť, zo začiatku to vyzerá naozaj hlúpo ale naozaj to funguje, je to oddychové, vtipné, emocionálne. Reinkarnačná téma tu bola zvládnutá dobre. Často vás zabavia už len dialógy postáv s čím sa spája, asi ste sa dočítali že je to tzv. harémovka (ako sa to vezme ale teoreticky áno), toho sa nebojte, vzniká s toho niekoľko trápnych scén ale tým ako sa postavy poznajú od detstva (ktoré je tu pokryté niekoľkými epizódami) ich vzťahy pôsobia naozaj prirodzene a preto sa nečudujete že sa na ňu lepia aj ženské postavy. Mínusy: je to seriál pre ľudí ktorý si dokážu užiť dej, od konca nečakajte zázraky, občas sú vtipy ohľadom paradovania harémoviek trohu cez čiaru a je to vyložene trápne, budete musieť tiež ignorovať to že Katarína je paranoidná + trochu blbá takže nevie odhadnúť ľudí až to pôsobí hlúpo. 7,8/10 -------------------- Ale nechápem čo chcú robiť druhú sériu, je tam pár nedoriešených vecí ale nič na tak dlhý dej. ()

Ódži ni šóbu o idomarete šimatta... (2020) (S01E02) 

Zatiaľ moje myšlienky k seriálu: čakal som že to bude o tom ako sa namyslený šľachtic poučí s toho čo videl s minulého života. Namiesto toho sa táto zmena osobnosti udiala prakticky okamžite s príchodom spomienok a seriál sa zameral na niečo iné a to to že s minulého života získala informáciu o tom čo sa má stať a kto jej to spraví (trochu trapným spôsobom zistené ale ok), samozrejme táto zápletka každému s IQ nad 10 príde zo začiatku absolútne primitívna pretože tej udalosti sa dá zjavne pomerne jednoducho vyhnúť ale celkové prevedenie toho je nečakane zaujímavé, pohodové, miestami aj vtipné. ()

Pajama party de moriagatte šimatta... (2020) (S01E09) 

Ide sa do finále a preto posledné 2 epizódy mali za úlohu zhrnúť ,,psychický stav postáv" čo bolo zaujímavé, minulý diel (ten horší) sa zameral na hlavné, tento diel je zväčša o vedľajšej a to Katarininej služobnej Anne ktorú sme vídavali celý seriál. Zistíme jej pohľad na vec, backstory a to ako sa jej doslova zmenil svet od toho incidentu s minulým životom. Diel je síce s časti klišé ale je strašne pekne podaný s dobrými momentmi a je strašne osviežujúce po minulom dieli vidieť niekoho kto Katarínu má rád normálnym spôsobom a vidí v nej to 8 ročné dieťa ktorým prakticky ostala. ()

Akujaku ni natte šimatta... (2021) (S02E02) 

Úprimne mimo toho energetického nábehu a proste celej prvej pólky prvej časti ma tieto dve veľmi nebavili a pôsobilo to ako klasická blbosť ktorá sa len pokúša dostať hlavnú postavu do trápnych situácii. Koniec ale prisľúbil že aj táto séria má prichystanú vlastnú väčšiu zápletku tak uvidíme. ()

Reklama

Reklama