Reklama

Reklama

Shanghai Calling

  • Čína Niu yue ke@shang hai (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Sam Chao (Daniel Henney), je ambiciózny právnik z New Yorku, ktorého vedenie firmy pošle do Šanghaja. Veci v Šanghaji sa však vyvíjajú katastrofálne a začne sa báť o svoju kariéru. Vďaka krásnej Amande Wilson (Eliza Coupe) sa spojí so zahraničným podnikateľom a šikovným, ale skromným novinárom. S ich pomocou sa Samovi naskytne príležitosť zachrániť nielen svoju prácu, ale aj objavovať romantiku a naučiť sa vážiť si mnoho zázrakov, ktoré Šanghaj ponúka. (ČSFD)

(viac)

Recenzie (9)

terunka003 

všetky recenzie používateľa

Pohodové, čínské, vtipné, milé, nenáročné. Je příjemné sledovat film, ve kterém nejsou známé tváře. Děj jednoduchý, zápletka nenáročná a příběh milý stejně jako sympatické postavy. Prostě pohoda. ..za týden sice nebudu vědět o čem to bylo, ale ta Shanghai nevypadá špatně.. ()

emma53 

všetky recenzie používateľa

Vida, moc milá a příjemná romantická komedie z neznámého prostředí Šanghaje, s neokoukanými hereckými tvářemi, což vždycky vítám s otevřenou náručí. Atraktivní Daniel Henney na mě působil moc sympaticky a tentokrát nejen on, ale celé herecké obsazení, kde jindy mívám trochu zmatek v rozpoznání čínských herců. Menší mix tudíž nebyl vůbec na škodu. Takže kdo chce pohodu, má ji mít. ()

MMR 

všetky recenzie používateľa

Příjemný film z prostředí Číny, příběh pohladil na duši a sám za sebe musím říct, že mě to hodně dostalo. Fakt překvapení =) ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Je pomerne vtipné ako svieže a zábavné filmy nemajú takú distribučnú sieť, aby sa o nich vedelo. Shanghai calling je pritom hodný spoznania. Daniel Hsia spravil taký ten typický romanticko exotický príbeh s posolstvom, takmer bez klišé. Je to na rovnakej úrovni ako taký Hektor a jeho hľadanie šťastia, pritom si to drží ale tradičné dejové zvraty alá Amerika. Nepovažujem to ale za zlé. Príbeh je funkčný, bez prešľapov, navnadil ma navštíviť Čínu a hlavne nespadá do sentimentu a hravo popri ňom kľučkuje do finále. Je pravda, že taká postava Billa Paxtona mi tam prišla zbytočná, ale Eliza Coupe a Zhu Zhu mi to zase bohato vynahradili. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně zajímavé východisko - Američan, který má očividně čínské předky, je ve společnosti povýšen, což znamená, že je poslán do Číny, aby zde dělal právníka. Samo o sobě je komické, že jako Číňan sice vypadá, ale čínsky neumí ani slovo, kulturu svých předků nezná a je vystaven komickým a na druhou stranu také celkem deprimujícím situacím. Zábavné, milé, vtipné, romantické. Netlačí se na pilu, není to hloupé, je zde zápletka, sice ohraná, ale příjemná. Film, který baví a navíc využívá skvěle prostředí. Krásné. ()

MaaaR@ 

všetky recenzie používateľa

Hodně příjemná záležitost, nenucený humor, a přesto, že tenhle příběh už byl zpracovaný na tisíc a jeden způsob, v prostředí Shanghaie a díky skvělým hercům to zkrátka funguje. ()

mimozakon 

všetky recenzie používateľa

Príjemný filmík z prostredia šanghaia. Americký číňan je prevelený právnickou firmou rozbehnúť pobočku v číne. Má zastupovať jedného amerického klienta, ktorý sa snaží rozbehnúť predaj a výrobu nového telefonu. Samozrejme sa to skomplikuje a je tam dalšia zápletka, ale to už by bol spoiler. ()

Reklama

Reklama