Reklama

Reklama

Shanghai Calling

  • Čína Niu yue ke@shang hai (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Sam Chao (Daniel Henney), je ambiciózny právnik z New Yorku, ktorého vedenie firmy pošle do Šanghaja. Veci v Šanghaji sa však vyvíjajú katastrofálne a začne sa báť o svoju kariéru. Vďaka krásnej Amande Wilson (Eliza Coupe) sa spojí so zahraničným podnikateľom a šikovným, ale skromným novinárom. S ich pomocou sa Samovi naskytne príležitosť zachrániť nielen svoju prácu, ale aj objavovať romantiku a naučiť sa vážiť si mnoho zázrakov, ktoré Šanghaj ponúka. (ČSFD)

(viac)

Recenzie (9)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Je pomerne vtipné ako svieže a zábavné filmy nemajú takú distribučnú sieť, aby sa o nich vedelo. Shanghai calling je pritom hodný spoznania. Daniel Hsia spravil taký ten typický romanticko exotický príbeh s posolstvom, takmer bez klišé. Je to na rovnakej úrovni ako taký Hektor a jeho hľadanie šťastia, pritom si to drží ale tradičné dejové zvraty alá Amerika. Nepovažujem to ale za zlé. Príbeh je funkčný, bez prešľapov, navnadil ma navštíviť Čínu a hlavne nespadá do sentimentu a hravo popri ňom kľučkuje do finále. Je pravda, že taká postava Billa Paxtona mi tam prišla zbytočná, ale Eliza Coupe a Zhu Zhu mi to zase bohato vynahradili. ()

emma53 

všetky recenzie používateľa

Vida, moc milá a příjemná romantická komedie z neznámého prostředí Šanghaje, s neokoukanými hereckými tvářemi, což vždycky vítám s otevřenou náručí. Atraktivní Daniel Henney na mě působil moc sympaticky a tentokrát nejen on, ale celé herecké obsazení, kde jindy mívám trochu zmatek v rozpoznání čínských herců. Menší mix tudíž nebyl vůbec na škodu. Takže kdo chce pohodu, má ji mít. ()

MMR 

všetky recenzie používateľa

Příjemný film z prostředí Číny, příběh pohladil na duši a sám za sebe musím říct, že mě to hodně dostalo. Fakt překvapení =) ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně zajímavé východisko - Američan, který má očividně čínské předky, je ve společnosti povýšen, což znamená, že je poslán do Číny, aby zde dělal právníka. Samo o sobě je komické, že jako Číňan sice vypadá, ale čínsky neumí ani slovo, kulturu svých předků nezná a je vystaven komickým a na druhou stranu také celkem deprimujícím situacím. Zábavné, milé, vtipné, romantické. Netlačí se na pilu, není to hloupé, je zde zápletka, sice ohraná, ale příjemná. Film, který baví a navíc využívá skvěle prostředí. Krásné. ()

terunka003 

všetky recenzie používateľa

Pohodové, čínské, vtipné, milé, nenáročné. Je příjemné sledovat film, ve kterém nejsou známé tváře. Děj jednoduchý, zápletka nenáročná a příběh milý stejně jako sympatické postavy. Prostě pohoda. ..za týden sice nebudu vědět o čem to bylo, ale ta Shanghai nevypadá špatně.. ()

MaaaR@ 

všetky recenzie používateľa

Hodně příjemná záležitost, nenucený humor, a přesto, že tenhle příběh už byl zpracovaný na tisíc a jeden způsob, v prostředí Shanghaie a díky skvělým hercům to zkrátka funguje. ()

mimozakon 

všetky recenzie používateľa

Príjemný filmík z prostredia šanghaia. Americký číňan je prevelený právnickou firmou rozbehnúť pobočku v číne. Má zastupovať jedného amerického klienta, ktorý sa snaží rozbehnúť predaj a výrobu nového telefonu. Samozrejme sa to skomplikuje a je tam dalšia zápletka, ale to už by bol spoiler. ()

Reklama

Reklama