Reklama

Reklama

Recenzie (2)

matthew.17 

všetky recenzie používateľa

Keď niekto napíše text v ktorom herečka Táninho formátu nezlezie dve hodiny z javiska a pritom reálne nemá čo hrať, je to dosť veľký prúser. Životopisné... no povedzme. Komediálne tým najprízemnejším spôsobom a korunuje to samoúčelná scénografia, ktorá bez nejakého väčšieho konceptu len mírnixdírnix využívá všetky technické možnosti čo javisko ponúka (tých tiež nejak extra veľa nie je) len preto aby skryla, že sa na tom javisku vlastne nič nedeje. ()

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Záznam divadelní hry Slovenského národného divadla Sissi, v hlavní roli Táňa Pauhofová a Tomáš Maštalír, má jedinou chybu, neviděla jsem to naživo. Nevím, co máte rádi, ale mně se záznam líbil. Šmrncovnější než klasická, sterilní televizní Romyverze. Takové to velké divadlo. Kdo by si chtěl udělat pěkný večer, má možnost. V těchto dnech je celé představení zpřístupněno na You Tube, kanál SND DOMA. Přeji pěkný kulturní zážitek. ()

Reklama

Zaujímavosti (2)

  • Postavu arcivojvodkyne Žofie skúšala Emília Vášaryová. Po nešťastnom úraze v lete 2016, kedy si zlomila stehennú kosť, musela Anna Javorková naskúšať jej rolu za jeden jediný víkend, aby sa nemusela posúvať premiéra. Vravelo sa, že časom by sa pani Vášaryová do projektu vrátila a herečky by sa alternovali, to sa však nestalo a rolu tak až do konca hrala pani Javorková. (matthew.17)

Reklama

Reklama