Reklama

Reklama

Bloody Hell

  • Austrália Bloody Hell
Trailer 3

Obsahy(1)

Rex (Ben O'Toole) je bývalý voják a před osmi lety zažil jako zákazník banky její přepadení. V příhodném okamžiku vzal spravedlnost do svých rukou a lupiče postřílel. Nešťastnou shodou okolností při tom zemřela jedna pracovnice banky. Soud ho poslal na osm let do vězení, i když ho běžní lidé mají za hrdinu, čímž jenom napomohl rozvoji jeho rozdvojené osobnosti. Po odpykání trestu je Rex známou osobností, což se mu vůbec nelíbí, a tak se rozhodne vycestovat do Finska, kde ho nikdo nezná. Tam ho ovšem hned po příjezdu čeká velmi nemilé překvapení. (C0r0ner)

(viac)

Videá (2)

Trailer 3

Recenzie (93)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Už dávno som sa nestretol s filmom, ktorý by svojim titulom nabádal k domnienke, že sa bude jednať o krvavé lázne, zároveň by dosahoval métu červených pozícii, o ktorom by navyše mnohí vo svojich komentároch uvádzali, že ide o mimoriadne zábavný, skvele prevedený exploitation horor, pričom POTOM, ako si ho človek pustí - tak zistí - že čaká 82 minút z 95 nato, kým sa dej prehupne z neustáleho tliachania do akcie, ktorá tak či onak, neponúka žiadnu mimoriadnu gore scénu (ŽIADNU!!) po ktorej by divák otváral papuľu od úžasu. Ja rešpektujem a súhlasím, že ten námet je vydarený, konverzačka nie je nijak prihlúpla a baví, no toto nie je nič viac, ako čistý thriller s komediálnymi prvkami v duchu expla, nie prevedenia. Normálne som nasratý, lebo toto mal byť na záver dňa vrchol hororového maratónu .. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Bloody Hell" sa pre mňa stalo absolútne ideálnou oddychovou hororovou komédiou. Dokonca by som sa nebránil tomu sa k týmto postavám niekedy vrátiť a dostať ich do nových príbehov. Lebo potenciál tam je. Je to vynikajúci film? Nie. Má určité problémy? Áno. Dokonca mám pocit, že si zobral niekoľko elementov z iných filmov alebo hororových videohier a trošku ich skombinoval dokopy. Ale bavilo ma to sledovať. Páči sa mi, že náš hlavný hrdina rozpráva sám so sebou a ako si vie situáciu analyzovať. Úvod filmu je podľa mňa tiež dosť dobre spracovaný a keď pochopíme ako sa to vlastne na konci celé odohralo, pochopíme aj trošku lepšie udalosti zo súdu. Film je svojim spracovaním síce viac komédia a neberie sa moc seriózne no vo výsledku dávajú jednotlivé situácie nakoniec aj nejaký ten zmysel. Tá fínska família vie byť celkom strašidelná a hlavne ako to celé prežívajú a sú schopní sa aj celkom slušne brániť. Záverečný súboj je možno trošku sklamanie, kde som čakal od strašidelného brata možno trošku viac, no jeho koniec je tak komický, že som sa skutočne pobavil. Ako malá hororová oddychovka s dobrým hlavným hrdinom mi to stačí. Ale nemôžem povedať, že by ten film bol nejako výrazne výnimočný. Možno s výnimkou toho, že sa snaží pobaviť trošku lepšie ako niektoré iné hororové komédie čo som videl. Hodnotenie: B- ()

Reklama

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Zvláštní, rodina plná úchylů, ale jenom zabíjejí lidi a krmí syna, nikdo nešuká vlastní sestru, takže Livingdead zase nespokojený. Ach jo. Chuděra inscestní kluk. V každým případě Wirkola 2.0, jen naprosto ustřeleným způsobem bez lehkosti, naopak až příliš se režisér snaží do kanibalské komedie vnášet něco jako art. Má to svoje kouzelný pasáže, jinak ale místy předvídatelné artové psycho. 60%. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Taká Bčková super zábavka. Taký Fínsky Hostel. Film sa istého momentu zmení na niečo úplne iné než čím bol na začiatku. Táto snímka nie je dokonalá, ale má všetko, čo od toho očakávate - akciu, humor, dobré herecké výkony, slušivú hudbu počas akčných scén, streľbu ...no asi len romantika chýba. To najlepšie čaká uprostred filmu, kedy sa hlavný hrdina dostane do domu šialenej rodiny. Človek si nemôže byť istý ako to celé skončí, pretože toto nie je hollywoodsky film, ktorý musí mať šťastný koniec. Krv strieka všade možne a ja dávam plný počet. ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Velmi sympatický hlavní hrdina (2x), parta šílenců z Finska a jeden dům. Ideální nenáročná podívaná na jedno zhlédnutí, kde se mrtvolami nešetří, sem tam solidní fór a uteče to jako nic, takže dohromady spokojenost, a i když to rozhodně není "velká" filmařina, tak se mi takové podobné věci líbí mnohem víc, než právě ta "velká" filmařina. 75% ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (14)

  • Aj keď sa nikdy neuvádza priezvisko, na vodičskom preukaze v strýkovom taxíku je meno Arto Laukkenen. Priezvisko znamená „Ten, kto robí veľké kroky.“ (Peter.N.5688)
  • Nepríjemné prepuknutie gastroenteritídy infikovalo väčšinu hercov a štábu počas natáčania, čo spôsobilo dočasné preobsadenie mnohých postáv. Našťastie hlavní herci, režisér a scenárista neboli infikovaní. (Peter.N.5688)
  • Herec Travis Jeffrey, ktorý hrá obe dvojčatá, Gaela a Gideona, prišiel na výrazné rozdiely medzi súrodencami sám. Najpozoruhodnejšie je lenivé oko Gideona, ktoré je skutočnou Jeffreyho schopnosťou, a výrazný kontrast v každej z ich osobností. Gael je silný vodcovský typ, zatiaľ čo Gideon je skôr slabším nasledovníkom. V scenári boli v podstate zameniteľné. (Peter.N.5688)

Reklama

Reklama